Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Sensommar-vandring i vacker natur

Sensommaren är en perfekt tid för vandring! Naturen skiftar i vackra färger, luften är frisk och temperaturen behaglig. Runt Destination Läckö-Kinnekulle finns vandringsleder för alla önskemål. Oavsett om du vill vandra i flera dagar eller göra en eftermiddagsutflyckt med barnen så finns det leder som passar för dig. 

På vår nya samlingssida finns nu all information du behöver inför din vandring samt kartor till samtliga leder.

Läs mer här!


Ridpaket med turridning

Weekendpaket i Lidköping

Upplev slingrande skogsstigar från hästryggen! Efter två timmars guidad ridtur får ni njuta av en två-rätters middag och övernattning på ett av stadens hotell. 

Vill du veta mer om paketet? Klicka här!

Boka in en avkopplande weekend i Lidköping! Förutom en mysig stadskärna med unika butiker och handplockat sortiment finns det även många fina naturupplevelser utanför staden. 

Här finns mer information!


Upplev Läckö-Kinnekulle på cykel

Vill du upptäcka mer av Läckö-Kinnekullebygden så är cykel ett perfekt alternativ! En naturnära upplevelse som passar alla, både den adrenalin-sökande äventyraren och den fridfulla glidaren. Här finns allt ifrån utmärkta MTB-leder till asfalterade landsvägar. 

Har du ingen egen cykel finns det möjlighet att hyra. 

Läs mer här!


Vandringsleder i Läckö-Kinnekulles app

Nu finns alla vandringsleder runt Lidköping och Götene samlade i vår app "Läckö-Kinnekulle". Genom att ladda ner appen får ni tillgång till så väl digitala kartor som information om de olika lederna och dess omgivning. Ett perfekt sätt att få ut det mesta av vår destination på egen hand!

För mer information om appen klicka här!


Grand opening av utställningar

Aktuell utställning i Lidköpings Konsthall

Utställningarna "Djur & Odjur" och "Quilt 2020" har Grand opening på Vänermuseet i Lidköping den 1 september och visas sedan fram till 30 september. I samband med utställningarna ges även tre workshop-tillfällen i samarbete med Skaraborgs hemslöjdsförening och NBV.

Läs mer om utställningarna här!

Den 5 september till den 4 oktober anordnas en utställning i Lidköpings Konsthall i samarbete med Lidköpings Konstförening. De lokala konstnärerna Andreas Eriksson, Lovisa Ivenholt och Martin Hansson ställer ut för första gången tillsammans i konsthallen.

Läs mer om utställningen här!


Kinnemilar 2020

Min plats i biosfären

Upptäck naturen runt Läckö-Kinnekulle tillsammans med Vandrarklubben Lundsbrunn i höst! Vandringarna arrangeras söndagförmiddagar fram till den 18 oktober och utgår från olika platser varje gång.

För mer information om vandringarna klicka här!

Under september månad visas den kritikerrosade utomhusutställningen "Min plats i biosfären" vid Husaby Kyrka. Utsällningen uppmärksammar hur människor känner för sina favoritplatser i biosfären runt Vänerskärgården med Kinnekulle.

Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se