Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Vi hoppas COVID-19 vartefter mindre och mindre påverkar människor som individer samt verksamhet. Intrycket, som vi uppfattar det , är att kanske fler företag än vanligt håller igång i delar av sommaren. För att kompensera för bortfall? Hur som fortsätter Armeka nyhetsbrevet med ökad frekvens mot normalt tills vidare. Två saker denna gång.

1. ESD-Repetitionsutbildning online med kontrollfrågor.
2. Ett ständigt växande sortiment av bra ESD-produkter.


1. ESD-Repetitionsutbildning online med kontrollfrågor.

Som vi nämnde i förra nyhetsbrevet så fortsätter vi våra utbildningar på distans. Det senaste tillskottet är en ca 45 minuter lång repetitionsutbildning via nätet som är tillgänglig för dig och ditt företag.

Denna inspelade ESD-repetitionsutbildning kan vara ett bra alternativ till att köra på plats för att slippa exempelvis reskostnader för föreläsare, inte behöva boka upp en lokal eller om det är smidigare för just dig/din anställde att kunna styra själv när tid finns att utbilda sig.

Kursen är indelad i olika segment som behöver genomföras i ordning. Man tittar på videon och kommer därefter till en frågedel där tio frågor slumpas fram och för att få godkänt resultat krävs minst 80% rätt. Klarar man det så finns möjligheten att ladda ned eller skriva ut ett utbildningsbevis. Ta gärna en titt på vår trailer här.

Priset per deltagare är:
1-5 pers 1 900kr/st
6-15 pers 1 500kr/st
16-50 pers 1 100kr/st
Vid behov av fler så lämnar vi gärna offert. Ta kontakt för offert.

Vi anser fortfarande att utbildning öga mot öga är det bästa ur ett pedagogiskt perspektiv men i dessa tider är denna produkt ett bra alternativ. Specifikt för er som redan tidigare har haft en grundutbildning och repetitionsutbildning på "vanligt sätt". Dessutom har några deltagare som provat uttalat sig uppskattande om denna kurs.

2. Ett växande sortiment av kvalitativa ESD-produkter.

Vårt sortiment av skyddsprodukter växer ständigt. I många fall finns produkterna upplagda efter det att vi har flera års erfarenheter av dem genom våra frekventa mätningar ute i verkligheten med Armekas mätvagn.

De senaste produkterna är Fristads ESD-byxor, en varmluftpistol ESD och handledsbandstestaren ”Earth 4 Sure.

Trots corona-tider ber vi Armekaner att få önska en så god sommar som möjligt.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Onsdag & Torsdag 30/9 - 1/10

ESD Audit-utbildning


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.