Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 19 2020


Hej på er alla

Veckorna efter semestern har varit väldigt intensiva. Tanken att en skulle kunna börja lite försiktigt efter semestern gick inte riktigt som tänkt.

Men oj vad roligt det är med allt som händer inom vårt förbund just nu.

Som ni alla vet är det snart dags för Cheerforum! Vi följer upp förra årets succé och erbjuder ännu en helg med massor av inspiration. Då vi har en Corona situation att förhålla oss till, gäller i år lite andra förhållningsregler. Se info nedan för att inte missa något.

Jag vill även informera om ett spännande arbete som vi som förbund har påbörjat tillsammans med RF/SISU och RF-Sisus distrikt. I går torsdags hade jag och vår RF/SISU kontakt Thomas B ett inledande möte med sju RF-Sisu distrikt. Detta var starten på den SF-specifika insats som vi nu påbörjar, och som är en fantastisk möjlighet till föreningsutveckling för vår idrott. Mer information kommer, men jag hoppas att det känns lika spännande för er alla som det gör för mig! Vi får nu tillgång till en fantastisk utvecklingsresurs som alla bara längtar efter att få jobba med just våra medlemsföreningar!

Idag presterar vi även vår vikarie Carin. En del av er har redan haft kontakt med henne då hon nu tagit bla tagit över övergångshanteringen. Ni kommer säkert ha kontakt med henne framöver i olika ärenden med oss.

Vi välkomnar också två nya föreningar till vårt förbund. Det är även två tävlingar som fått sanktion av TK.

Tveka inte och hör av er om något skulle vara oklart eller frågor uppstå.

Vi finns här för er!

 

Kia
Er Förenigskonsulent


Digital sänding av Cheerforum den 19-20 september

Vi hoppas att ingen missat att vi nu släppt schema för alla föreläsningarna på Cheerforum, ni hittar det på vår hemsida.

Det kommer bli två fullspäckade dagar med massor av olika ämnen och föreläsningar.
Det kommer också finnas möjlighet för er som inte kan vara med på plats att se viss av dessa förleäsningar via länk till en lång kostnad då de kommer sändas digitalt!


Här finner ni mer inforamtion kring digitala sändningarna och anmälan.

Schema för alla digitala föreläsningar på Cheerforum
Schema för alla digitala föreläsningar på Cheerforum

Får vi presentera vår vikarie

Jag heter Carin Herrmann Brander och finns i Järfälla utanför Stockholm. Jag började med cheerleading 2001 och firar därmed snart 20-årsjubileum! Jag har ett förflutet som ledamot i förbundsstyrelsen såväl som ordförande, kassör, sportchef och allt-i-allo i diverse olika medlemsföreningar. Yrkesmässigt har jag arbetat 10 år i IT-branschen som programmerare, projektledare och agil team lead.

Numera driver jag eget som frilansande utbildare, administratör, programmerare - mångsysslare helt enkelt. Jag älskar teknik, struktur och effektivitet och det är så kul att få möjlighet att hjälpa SCF igen! Det här uppdraget kunde inte ha kommit mer lägligt. Jag kommer främst att hjälpa till med sånt som de andra tycker är lite trist: flytta information från SportAdmin till IdrottOnline till exempel. Ni som hanterar övergångar i föreningarna kommer också att höra ifrån mig, då jag kommer sköta den löpande hanteringen av dem.


DM 2021

Vi planerar och jobbar för att våra DM 2021 skall kunna genomföras. Alla fyra distrikten har arrangörer och inbjudan och info ligger på vår hemsida under Tävlingar och DM.

Här hittar ni mer information.


Välkomna till våra senaste medlemsföreningar

Vi har fått tillskott till vårt förbund av två nya föreningar

Ulricehamns Cheerleadingförening

Uddevalla Gymnastik och Parkour

Vi hälsar dem varmt välkomna till vårt förbund!


Kommande tävlingar

Två tävlingar till är klara.

Future Winter Cup 30 jan-21 (tyckartävling)

Future Winter Cup 31/1-21 (öppen tävling)

Båda kommer hållas i Boden


Vi vill hålla vår hemsida så uppdaterad som möjligt med rätt loggor för våra medlemsföreningar. Detta då vi ser att många som vill börja med Cheerleading tittar in på vår hemsida för att hitta den förening som finns närmast dem.

Kolla på www.cheerleading.se om vi har rätt logo till föreningen, annars maila scf@cheerleading.se


Registrera visat registerutdrag i IdrottOnline

För att ha kontroll på vilka ledare som uppvisat registerutdrag har nu en efterlängtad funktion släppts i administrationsverktyget IdrottOnline.

Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.

Här finner ni mer information samt instruktioner om hur ni registrerar detta i IdrottOnline.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.