Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 18 2020


Hej på er alla

Idag är det jag Josephine som skickar ut cheerinfo till er! I Göteborg har värmen fortsatt hela veckan och det är helt fantastiskt, jag hoppas det vart desamma för er andra runt om i Sverige! Detta blir vårt sista cheerinfo innan det blir ett litet sommaruppehåll. Ni hittar hur kansliet arbetar under sommaren längst ner. 

I dagens Cheerinfo finns det ytteligare en ny annons, SCF söker en vikarie till kansliet, är du den rätte? Sedan hittar ni även information om datumen för ICU Junior World & World Cheerleading Championships 2021.

Imorse släpptes anmälan till Cheerforum och alla platser bokades upp på några få timmar, håll utkik när vi släpper de sista platserna. Ni hittar en presentation om vår nya projektledare Johanna Karlsson. 

Imorgon blir min sista vecka innan semester, jag önskar er alla en fin sommar och hoppas vi ses och hörs i höst! Önskar en en underbar sommar. 

Josephine


Hälsning från Katarina

Nu drar det ihop sig till semester även för mig, och det passar utmärkt att koppla ner när det är så varma och soliga dagar. Inför semester samlar jag, och säkert du med, ihop arbetsuppgifter, slutför och organiserar hur arbetet efter semester behöver startas upp. Det ger tillfälle för reflektion efter en hektisk vår där många saker har hunnits med.

En sak jag reflekterat över är den enorma utveckling vi har haft som idrott och som sport, och hur miljön har påverkat oss. Att få kämpa själva med att bygga verksamhet inom vår idrott, byggde även upp oss. Många lärdomar och en hel del härdighet har blivit resultatet. Jag ser det på de idoga insatser som görs överallt, och jag vill passa på att tala om hur stolt jag är över insatserna i vår sport. Dit hör även våra kämpar på kansliet: Kia, Sofie, Elin och Josephine som får mig att känna som att jag är tränare för ett elitlag med världens bästa arbetsmoral och grymma resultat. De har arbetat hårt under våren och är verkligen förtjänta av en skön ledighet. Träffar du någon av dem så ge dem gärna en klapp på axeln eller bjud dem på glass. Det tänker i alla fall jag göra!

Det är häftigt att se att vår organisation har nått så pass långt att vi kan vara en attraktiv arbetsgivare. Vi har en annons till ute just nu, och jag hoppas på många relevanta sökande som vill stärka upp teamet. Det blir spännande att läsa mejlen nu i sommar!

Trevlig sommar, vi hörs i augusti!


Vi söker en vikarie till kansliet!

SCF söker en vikarie på grund av föräldraledighet till kansliet. Rollen kommer vara på 25 procent under fyra månader (augusti-november) och innefatta administrativa uppgifter.   

SCF söker en person som ska hjälpa till med diverse administrativa uppgifter i kansliet. Exempel på uppgifter är registrering av utbildningstimmar i Idrottonline, uppdatering av förbundets hemsida i SportAdmin, hantera licensövergångar, uppdatera GDPR-listor, uppdatera SCFs dokument till rätt grafisk profil.  

Rollen är på 25 procent och löper från 3/8 fram till 30/11 2020. Du kommer att samarbeta nära med SCFs kansli och slutrapportera till generalsekreterare. Det är en fördel om du kan jobba på plats på något av SCFs befintliga kontor i Köping, Göteborg eller Halmstad.   

På grund av rollens utformning krävs det att du är relativt självgående samt är duktig på administration. Vi söker dig som har lätt att förstå strukturer och tycker om att upprätta och jobba med checklistor samt mata in dokument. Du behöver även vara strukturerad och noggrann. Det är meriterande om du har kunskap inom följande system: Teams, Trello, Idrottonline, Sportadmin och Dropbox.  

Vi kommer intervjua löpande och kommer tillsätta tjänsten då vi har en lämplig kandidat. 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Ansökan skickas till rekrytering@cheerleading.se  senast 15 juli 2020. 


Datum för ICU Junior World & World Cheerleading Championships 2021

Datumen för ICU Junior World & World Cheerleading Championships 2021 är klara. Evenemangen är planerade att arrangeras 21-23 april 2021 på Walt Disney World Resort in Orlando, Florida, USA.


FISU WCU-inställt

I veckan fick vi informatioin om att FISU World University Championships (WUC) för Cheerleading som skulle arrangeras 24-26 September 2020 i Korea är inställt. 


Övergångar

Nu har ni möjlighet att skicka in era övergångsavtal, vi påminner er att gå igenom rutinen på vår hemsida. 


Cheerforum 2020

Imorse släppte vi 100 platser till Cheerforum 2020 kommer arrangeras 19-20 september på Clarion Hotel Sign i Stockholm. På bara några timmar var alla platser uppbokade. Håll utkik på hemsidan och våra sociala kanaler för mer information om när vi släpper de sista platserna.

Årets evenemang kommer innehålla rekordmånga klasser i flera olika salar. Ni kommer ha möjlighet att lyssna på klasser som riktar sig till både föreningsaktiva och tränare med grymma speakers från Sverige.

Kostnad: 400 kr

Mer info om klasser & schema släpps längre fram.

För mer frågor kontakta scf@cheerleading.se


Får vi presentera

Jag heter Johanna Karlsson och är 27 år gammal. Min hemma föreningen är Gothenburg Cheer One där jag idag arbetar som tränare, sektionsansvarig och med administration.
Jag har hållt på med cheerleading sedan 2008 och varit tränare sedan 2011,  de senaste 5 år har jag blandannat tränat det svenska damlandslaget.


Nytt för i år är att jag kommer börja som utbildare i UK vilket är mitt första uppdrag i förbundet utöver min nyblivna roll som projektledare för digitaliseringen av SCF:s utbildningar.

Jag tar mig an min nya roll som projektledare med stor glädje och entusiasm och ser fram emot att  tillsammans med mina kollegor i förbundet jobba för att stärka vår sport.


Semesterstängt kanslit

Vi kommer hålla semesterstängt på kansliet under veckorna 28-30. Det innebär mellan den 6 juli fram till den 27 juli har vi inga telefontider och svarar inte på mejl.

Under vecka 27 och vecka 31 har vi förändrade telefontider och då gäller följande.

Vecka 27, dvs 29 juni-3 juli när ni Elin på telefonnummer 079-3395418
Vecka 31, dvs 27-31 juli när ni Sofie på telefonnummer 076-318 09 47

Vi svarar även begränsat på mejl under denna period.

Vi återgår sen till normala telefontider under vecka 32.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.