Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev sommar 2020

Öppettider i barfotatider

Äntligen kan vi gå barfota igen och njuta av långa sommarkvällar.

Att gå barfota är bra för din kropp på många sätt, zonterapipunkterna under foten stimuleras. När du går barfota och rör på foten stärks alla små ben och muskler i din fot och de rör alla på sig. Genom det här blir din fot mer flexibel, som den borde vara naturligt. 

Kliniken är bemannad varje vecka under sommaren (med begränsade tider V 29-32). Ni är varmt välkomna att boka en behandling på er egen semester.

Kanske har du jobbat hemma under våren med obekväm arbetsställning, inte haft de naturliga rörelserna under arbetsdagen, som du har när du är på kontoret. Massage är ett sätt att att släppa på spänning och mjukas upp.

 


Massage för nära och kära

Under Massagens Dag i maj, spelade vi in några filmer för egenvård. Här kommer två av dem som visar hur ni kan massera varandra hemma. Vi vill gärna inspirera er till att ta hand om varann extra i denna märkliga tiden.

Massera varandra

Mer massage


Boktips

BLISS

Bliss tar vid där Hälsorevolutionen slutade. Forskningen kring inflammation stormar fram över världen och Maria Borelius fortsätter att följa forskare och gurus tätt i hälarna och lägga det spännande pusslet för hur vi når ett ännu bättre jag....

Sova ute

I den vackra fyrfärgsboken Sova ute berättar Markus Torgeby om sitt och familjens utomhusliv och hur det hjälpt dem till ett liv i balans. Sova ute är en vardagsfilosofisk inspirationskälla för såväl erfarna äventyrare som den som gör sig redo för sin första skogsutflykt.

Andas

Detta är en praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet. Andas! förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet.


Vi fortsätter såklart att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Så var rädda om er, fortsätt tvätta handerna och håll avstånd!

VI ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN SOMMAR!

Kram från teamet på Massagekliniken

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund till oss och för att du har sagt ja tack, till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.