Senior Partners

Vi lanserar konsultnätverket SEPAM

Är du oberoende konsult och söker ett sammanhang?

Nu startar vi konsultnätverket - SEPAM - där du som oberoende konsult med lång erfarenhet som chef och ledare inom ditt kompetensområde kan ansluta dig.

Senior Partners var en av de första att erbjuda Chef att hyra konceptet redan i början av 90-talet och sedan dess har vi hyrt ut interimschefer till företag och offentliga verksamheter. För att bredda vårt nätverk och snabba upp processen att få en erfaren resurs på plats startar vi nu nätverket SEPAM, där vi gemensamt har möjlighet skapa fler uppdrag.

Vårt inre nätverk är de Partners som är med och driver verksamheten. I vårt yttre nätverk - SEPAM - får du tillhöra ett sammanhang med möjlighet att hitta uppdrag till dig själv och andra i nätverket. Du breddar dina kontaktytor och Senior Partners marknadsför dig via sina nätverk och digitala kanaler.

För våra kunder innebär det att vi breddar vårt utbud av konsulter med bred kompetens och lång erfarenhet.

Intresserad? Läs mer om SEPAM här!


Behov av hjälp inom HR?

Då kan kanske vårt HR-abonnemang kan vara något för er?

Vi har kompetenta och erfarna HR chefer som ni kan kontakt för diskussion om ett abonnemang anpassat för ert företag eller kanske ett specifikt projekt.

Läs mer här!

Chef att hyra - vi hjälper er rätt!

När ni behöver hyra in en chef för kortare eller längre tid skall ni kontakta oss, vi har stöttar företag och offentliga verksamheter med att lösa akuta chefsvakanser i mer än 25 år.

Vi finns på plats under sommaren om ni snabbt får behov av att fylla en vakans.

Läs mer om Chef att hyra!


Följ oss på Mynewsdesk eller i våra sociala kanaler nedan.

linkedinhomepage

 Senior Partners Management AB
Mäster Johansgatan 6, 211 21 Malmö

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.