Svårt att läsa nyhetsbrevet? Läs det online.

SPRUCE UP! Champagne-klubb

Bästa Champagne-vän,

Hur länge kan jag spara min champagne? Detta är den kanske vanligaste champagnefrågan jag får. På nästa onlineprovning nystar vi fram svaret medan vi provar en äldre champagne. Tillsammans gör vi tisdagar roligare.


Äldre champagner och lagring

Onlineprovning tisdag den 9 juni

1989 Desbordes-Amiaud, art nr 77403, pris 642 kr

Datum, tid och plats
Tisdag 9 juni med start kl 18.30.
Onlineprovningen pågår 40 minuter och avslutas senast kl 19.10.
Vi ses hemma hos dig.

Deltagaravgift
0 kr

Tema
Äldre champagner och lagring. Vad händer med champagne när den åldras? Hur smakar en gammal champagne? Hur länge kan jag spara min flaska? Bör jag spara den? I så fall varför? Frågor om lagring är många och alltid hyperaktuella. På Champagneklubbens onlineprovning #4 går vi till botten med ämnet medan vi sippar på en äldre champagne.

Förberedelse
Du behöver en oöppnad och kylskåpskall (valfri) champagne från förra seklet. Roligast blir det om du använder samma champagne som jag: 1989 Desbordes-Amiaud, art nr 77403, pris 642 kr. Champagnen finns på hyllan i några utvalda Systembolagsbutiker, kolla vilka här. Till alla andra butiker kan du beställa den genom att klicka här. Därutöver behöver du en rejäl rödvinskupa och ditt bästa champagneflöjtglas. Se bild ovan.

Anmälan
Anmäl dig genom att mejla till info@spruceup.se. Onlineprovningen är en livesändning och antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller. Du får alla instruktioner du behöver via mejl, tillsammans med din platsbekräftelse.

Tillsammans gör vi tisdagar roligare.
Hoppas vi ses den 9 juni.
Santé!
/Kåre

PS Rekommendera gärna dina vänner att gå med i Champagne-klubben. Länk till medlemsansökan.


Kontaktinfo:
www.spruceup.se
Kåre Halldén
kare.hallden@spruceup.se
Tel: 0733624685

facebookinstagramhomepage

Du får det här glada meddelandet som medlem i SPRUCE UP!.
För avanmälan, klicka här.