Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Armeka fortsätter ansträngningarna till förbättrat ESD-skydd trots skräp-situationen som råder. Inspelad repetitionsutbildning samt websändningar fortsätter vi med. Det senare genomförs igen nästa vecka mot ett företag med personal på två skilda platser i landet. Vad gäller skyddsprodukter kan vi i princip leverera näst intill som vanligt. Dessutom har vi en ny produkt. Se nedan.

1. Ny produkt, varmluftspistol ESD!
2. Ny lokal för kommande koordinatorutbildning!
3. Standardiseringsarbetet fortsätter.


Ny produkt, varmluftspistol ESD!

När vi gör våra revisioner samt vid mätvagnens koll av produktionsutrustningar finner vi ibland varmluftspistoler som är olämpliga ur ESD-synvinkel. Här finner ni det som Armeka kan leverera i detta stycke. I vår webshop kan ni se varmluftspistolens tekniska data. Från och med idag och två veckor framåt har vi ett specialpris på 1993kr/st för pistolen. Passa på!


Ny lokal för kommande koordinatorutbildning!

För vår nästa koordinatorkurs i Stockholm den 2:a juni tvingas vi byta lokal från SEK, Kista på grund av deras begränsningar i mötesmöjligheter. Under hösten hoppas vi vara tillbaka i SEKs lokaler igen. Ny plats är Good Morning i Hägersten.


Standardiseringsarbetet fortsätter.

Vi planlägger fortfarande att deltaga i 42st Annual EOS/ESD Symposium. Reno, NV USA i september och hoppas att det blir möjligt trots omständigheterna.

Däremot tvingas SEK Svensk Elstandard förskjuta sitt värdskap för årets stora träffning. Den 5:e till 9:e oktober skulle världens främsta experter inom elektroteknisk standardisering ha kommit till Stockholm för IEC General Meeting 2020. Coronapandemin har fått Svensk Elstandard att ställa in arrangemanget.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Onsdag & Torsdag 30/9 - 1/10

ESD Audit-utbildning


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.