Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

2020 har varit ett år som inget annat såhär långt. Efter en mycket bra start på året ändrade sig världen över natten när coronan slog till i mars. Epidemien har visat hur sårbara vi är och hur beroende vi är av varandra.

De av Er som har varit i kontakt med våra medarbetare i denna perioden har träffat dem på deras hemmakontor. Logiq och Finfo har förmått att upprätthålla alla aktiviteter och har varit förskonat från permitteringar eller neddragningar.

Vi hoppas att alla våra kunder och partners har klarat sig igenom denna krävande perioden på ett gott sätt. Tillsammans är vi stärka och tillsammans ska vi skapa framtiden. Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartner en riktig god sommar!


MediaCentral effektiviserar tillgången av marknadsmaterial

MediaCentral ger dig som återförsäljare en samlad kanal för marknadsmaterial från alla dina leverantörer samt säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare.Med Finfo MediaCentral effektiviseras utväxlingen av marknadsmaterial mellan producenter och återförsäljare.

 

Finfo har tagit fram en helt ny plattform för MediaCentral för att göra det enklare för leverantörer att leverera ett attraktivt marknadsmaterial. Lösningen är skalbar, säker och ger ännu bättre möjligheter för att berika produktionformationen.

Tjänsten säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare. Användaren av informationen kan själv hämta korrekt data från många olika leverantörer automatiskt anpassat efter deras krav och önskemål.

MediaCentral matchar, kopplar och kvalitetssäkrar informationen som konverteras, formateras och paketeras för att uppfylla handelsledets krav.

 

Tjänsten är ett tillägg till MediaCentral och ger dig som leverantör utökade möjligheter. Genom tjänsten har du tillgång till alla funktioner från grundtjänsten men du får även möjlighet att ge dina kunder ännu bättre förutsättningar att marknadsföra din produkt.

Med MediaCentral PRO får du möjlighet att göra kopplingar och skapa relationer mellan dina artiklar för bättre möjlighet till mer-och korsförsäljning.

 

Genom MediaCentral PIM kan du täcka alla dina totala behov av att hantera din digitala marknadsföring. Tjänsten ger dig möjlighet att hantera hela din produktportfölj oavsett om din kund tillhör byggmaterialhandeln eller andra branscher. Du får även möjlighet att skapa specifika exporter utanför byggmaterialhandeln.


Kommande webbutbildningar

Media Central
Grundutbildning

 20 Augusti

1 Oktober

5 November 

Artikelinformation på rätt sätt

  26 Augusti 

23 September

21 Oktober

 

 

ETIM Grundutbildning

18 Augusti

29 September

3 November


Finfo Miljö

Genom att identifiera alla bedömda produkter med GTIN-nummer blir det för första gången möjligt att direkt koppla information om miljöbedömningar till den existerande artikelinformationen.


Certifierade Vilmaleverantörer (klara)

 

Fasty AB

 

Nya avtalsleverantörer
(ej klara) 

Grad-in AB


Effektivisera fakturahanteringen med Peppol


Logiqs åtgärder för att minimera coronaviruset

Logiq tar oron för coronasmittan på stort allvar och gör allt det vi som företag kan för att skydda våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Vi följer noga händelseförloppet och följer myndigheternas rekommendationer.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.