Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Hemkokat - Sverige

 

Torsdag 7 maj 2020


Det är dags att gå vidare. Utförsäljning av produkterna, plugg, kurser, DIY-paket och jag jobbar vidare med behandlingar!

Det är tuffa tider nu. I samband med att Coronapandemin försatt hela världen i ett pausläge har en konkursvåg svept fram och tagit med sej många företag redan. Min plan för att inte följa med är att helt enkelt försöka hålla den ena näsborren ovanför vattenytan och trampa vatten tills allt är över. 

Alla marknader och mässor är inställda sen i mars och på obestämt tid framåt. Många av de ställen jag säljer mina produkter på sommartid öppnar senare, eller inte alls och jag gissar att det inte alls kommer att bli samma aktivitet som vanligt under sommaren och hösten. Jag såg detta rätt klart framför mej redan innan de första restriktionerna om att vi inte fick samlas i större sällskap än 500 personer och sen kom det ju snabbt en ny siffra. Inga samlingar på över 50 personer. Sen uppmaning om att hålla avstånd... Alla de här restriktionerna är BRA och viktiga att följa men självklart påverkas jag som företagare enormt.

Nattgrubblerier
Jag har lagt många nattliga grubblerier på detta och nu när jag fattat beslutet inser jag att det här inte ens är ett beslut, det är bara ett faktum. Det funkar inte att bara fortsätta som att allt är som vanligt när inget är som vanligt. 

Jag slutar med tillverkning av hemkoken
Det jag gör nu är att jag passar på tillfället att utbilda mej samtidigt som jag jobbar vidare med mina behandlingar OCH planerar för att äntligen börja hålla kurser. Tillverkningen av produkter läggs ner på obestämd framtid men jag har börjat ta fram så kallade DIY-paket!

 

SLUTREA I SHOPPEN - REA PÅ ALLT HEMKOKAT

Dags att stäga av spisen Lägger ner tillverkningen

Det är för dyrt och bökigt med alla avgifter och bestämmelser runt tillverkningen för att jag ska orka hålla sortimentet igång just nu. Jag gissar att det inte kommer att vara ens i närheten av min ordinarie försäljning på marknader/mässor före årsskiftet och tyvärr är den här ovissheten i kombination med utgifterna en lite för spännande kombination för mej så jag väljer att byta fokus på obestämd framtid. 

UTFÖRSÄLJNING OCH REA!
Tanken att göra en rejäl utförsäljning av hela sortimentet nu och OM och när jag eventuellt tar upp tillverkningen finns det ingen som vet, inte ens jag själv. Först till kvarn!

Klicka för att komma till rean

SLUTREA I SHOPPEN - REA PÅ ALLT HEMKOKAT


Jag har blivit skolflicka!

Jag har länge varit sugen på att utbilda mej och nu passar jag på att lära mej mera inom kost, hälsa, livsstil, och träning.

Jag har ett år på mej att bli klar men kan eventuellt bli klart tidigare. Vi får se hur pass duktig skolflicka jag är helt enkelt! Jag återkommer med lite mera om det här bara jag får koll på läget liksom. Tanken är att kunna coacha lite inom det här enkla som är så svårt, att leva ett härligt och sunt liv med både rörelse och vila och mat som ger energi.


Kursversamhet!

Länge länge har jag snackat om att börja hålla kurser och nu börjar jag känna mej redo. Jag klurar på kurser i att tillverka naturlig hudvård, massage för hemmabruk och aromaterapi i hemmet. Anmäl ditt intresse redan nu så kontaktar jag dej när jag har nåt på gång!


ALLA KAN BLI HEMKOKARE MED MINA DIY-PAKET!

Nu kan du bli din egen Hemkokare! Jag har satt ihop några paket med råvaror och förpackningar till några DIY (Do It Yorself) paket där du själv kan tillverka några av mina gamla produkter.

Tanken är att fylla på med flera roliga paket men först ut är Kroppsskrubben och mitt giftfria myggmedel! Köp ett paket och sno ihop lite fina produkter för eget bruk, eller varför inte ge bort i present!

Kroppsskrubb

DIY - Gör det själv paket med det du behöver för att  tillverka 4 st härliga kroppsskrubbar

Ett paket med råvaror och förpackningar till 4 Kroppsskrubbar som du enkelt snor ihop med saker du har i ditt kök. Tillsätt endast salt eller socker, allt annat finns i paketet. 

Läs mer och beställ här...


Giftfritt myggmedel

DIY - Gör det själv paket med det du behöver för att  tillverka 4 st giftfria myggmedel.

Myggmedlet är snällt mot människor, miljö och andra djur men snuvar myggan på middagen. 

Du behöver:  vatten, en liten kastrull, spis, visp. Allt annat finns i paketet!

Läs mer och beställ här...


Boka en massagetid och ha något att se fram emot!

Boka en massagetid längre fram om du tycker det känns läskigt att komma hit precis just nu! Eller ge bort ett presentkort vetja!

Jag har fortfarande öppet för behandlingar för mina friska kunder så länge jag själv är frisk och kry och det är faktiskt skapligt med kunder trots Corona och det är jag så tacksam för.Jag älskar mitt jobb och mötena med kunderna!!!

Om du inte vill komma hit nu klandrar jag dej inte men tänk på att det kommer ljusare tider då du säkert tycker det skulle kännas najs med en behandling. Då de "bästa" tiderna blir bokad snabbt i vanliga fall kan man ju välja och vraka rätt bra nu om man är ute i god tid.

Varför inte boka in en tid nu, fast längre fram. Det är trevligt att ha nåt att se fram emot och det peppar mej att liksom jobba vidare som egenföretagare också!

Självklart får man avboka/omboka tiden oavsett anledning. Klart som korvspad att jag uppskattar om du gör det nån dag innan men jag är flexiblare än någonsin nu och godtar avbokningar så nära som nån timme innan det är dags att hoppa upp på bänken utan att kräva betalt under rådande omständigheter.

Här har vi länk till mina behandlingar och tidbokning! 

Varmt välkomna!


Presentkort på mina behandlingar

Presentkort på massage är en uppskattad gåva. Mina presentkort har en giltighet på 1 år vilket gör att du kan känna dej lugn. Det är ingen panik att lösa in det, ta det när det passar helt enkelt.
Här hittar du presentkorten!


Aromamassage - Koppingmassage - Hotstonemassage

Boka tid!

Varmt välkommen att boka en tid för massage!

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansluten till Wellnet, ActiWay, Benify, ePassi och Bokadirekt.

Läs mer och boka här! Tfn/sms: 070-346 28 17


Hemkokat - Sverige
Anniqa Löfgren, dipl. aromaterapeut.
Trumslagaregatan 27, Söderhamn
Tfn. 070-346 28 17
E-post: anniqa@hemkokat.nu

Besök hemkokat - sverige på hemkokat.nu eller följ med i mina sociala kanaler.
Youtubekanalen har jag tillsammans med min syrra!

facebookhomepageinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.