Senaste nytt från Gröna Pumpar


Med anledning av Corona

Vi följer naturligtvis alla regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi uppmanar all vår personal att hålla extra god handhygien och att stanna hemma om man känner sig dålig. Den administrativa personalen arbetar hemifrån i så stor utsträckning det går och de flesta möten hålls digitalt. Maskinisterna uppmanas att undvika nära kontakter ute på arbetsplatserna. 

Allt för att minska smittspridning och för att med full styrka kunna fortsätta att serva våra kunder när ni behöver oss.

Vi upplever att alla vi möter hjälps åt i detta och det är en tröst att vi tillsammans bekämpar denna ovissa verklighet.


Ny medarbetare

Den första april började Tomas Norrstrand hos oss på Gröna Pumpar. Han kommer att arbeta som tekniskt ansvarig och vara projektledare för våra större projekt. Han kommer också vara delaktig i utvecklingen av nya strategier och verksamhetsområden. Läs gärna artikeln om Tomas i Tidskriften Betong http://betong.se/2020/04/07/ny-projektledare-pa-grona-pumpar/


Klimatanpassad Betong

Vi har nu avslutat en lyckad kampanj tillsammans med Thomas Betong. Flera av våra kunder har provat på ThomasGrön™ och är mycket nöjda.

Vi erbjuder naturligtvis även fortsatt klimatanpassad betong för er som är intresserade https://gronapumpar.se/klimatanpassad-betong/


facebookinstagramhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter