Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

WiFi special

WiFi - Vad ska det vara bra till?

Ibland får vi frågor om man kan och ”vågar” använda WiFi för uppkoppling av övervakning och styrning till annat än belysning hemma. Det är tydligt att det fortfarande finns en skepsis och många är till och med osäkra på hur man uttalar och skriver WiFi, finns det rätt och fel?

I denna WiFi-special ger vi lite exempel på enheter som du kan koppla upp via WiFi. Allt förutsätter så klart att du har WiFi tillgängligt via en router med WiFi.


Vattenläckagelarm via WiFi

Vattenläckor är en vanliga orsak till skador både på utrustning och anläggningar. Tekniska problem, driftstörningar och förlust av data till följd av vattenskador är betydligt vanligare än skador till följd av brand. Brandvarnare är självklart, men hur har ni det med vattenläckagelarm?

Nu är nästa generations WLD2 här! Du kan ansluta den via WiFi och få larm från 4 sensorkablar. Snabbt och smidigt helt enkelt.


Smart elmätare från NETIO

Har du behov av att dela upp kostnaden för elförbrukning eller styra till och frånkoppling via webben?

Med NETIOs nya elmätare kan du inte bara se förbrukningen via en molntjänst, du kan även styra utgångarna. Anslutning sker via WiFi eller LAN.


Nya trådlösa sensorer från Comet

COMET System introducerar nu sensorer med WiFi-gränssnitt, som är utformade för att mäta temperatur, relativ fuktighet, barometertryck och CO2-koncentration i luften. Snabb och smidig installation då enheterna ansluts via WiFi.


Grindstyrning, nu även med WiFi

Den populär grindstyrningen som gör att du kan fjärrstyra grindar, portar och bommar finns nu även med WiFi anslutning. Har du redan ett WiFi-nät slipper du använda mobiluppkoppling via SIM-kort. 


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.