Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fjärravläsning och fjärrstyrning

SenseAnywhere - övervakning av läkemedel

SenseAnywhere används för övervakning och lagring av Covid19-vacciner i hela Europa.

Många av vaccinerna som nu tas fram kräver lagring i -70 grader Celcius och lägre. SenseAnywhere uppfyller de höga kraven som ställs på övervakning av läkemedel under transport och lagring. Batteritiden är upp till 10 år på givarna och överföringen av data sker trådlöst via accesspunkter till en molntjänst.


Väderstationer för den kräsne

Davis Instrument har i mer än 35 år tillverkat väderstationer till proffs och kräsna privatpersoner. Tillförlitlig och noggrann mätning över tid är det som utmärker väderstationerna från Davis. Är du ute efter en station som fungerar år ut och år in är Davis något för dig!

Stationerna rapporterar väderdata till en molntjänst var 15 minut och du kopplar lätt upp dig mot tjänsten med valfri enhet.


www.cometsystem.se/

4G-Larmpaket för mindre utrymmen

Ett smidigt larmpaket för att snabbt kunna övervaka byggbodar, teknikutrymmen och andra mindre utrymmen. Paketet innehåller 4G-larm, rörelsedeckare och magnetkontakt. Du får pushnotis i mobilapp, SMS eller röstsamtal. Paket kan kompletteras med ytterligare givare och utgångar kan styra blixtljus/sirener.


Mät och styr via nätverk eller GSM

Om du vill övervaka temperatur, luftfuktighet, spänning, få larm vid strömavbrott mm är produkterna från Teracom ett prisvärt alternativ.

För enklare övervakning används exempelvis TCW122B-CM, vill du ansluta fler givare och kunna styra ett antal enheter på distans är TCW241 ett bra alternativ. 


http://www.acandia.se/
Hela sortimentet från Comet hittar du via bildlänken

Comet - transmittrar, loggrar och mycket mer

Storsäljaren bland våra transmittrar är fortfarande de med 4-20mA utgångar. De används både för direktstyrning och som givare till överordnade styrsystem.

Det utgör dock bara en liten del av sortimentet vi erbjuder. I vår webshop finns det närmare 300 produkter från Comet som vi säljer mer frekvent av, hittar du inte det du söker finns det även en svensk spegling av Comets egen hemsida du kan använda. Du hittar den den här.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.