Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V43 2020

Att ansluta datalogger till molnet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att komma igång med fjärrmätning. Oavsett om du väljer en datalogger med anslutning via WiFi, GSM eller Sigfox från Comet kan den anslutas till samma molntjänst.

Du får enkelt tillgång till historiska värden, larmfunktioner och grafer var du än är.


IoT-revolutionen är här

Nu kan du enkelt övervaka nivåer, flöden, vattenkvalitet mm i VA-system.

Fjärrövervakning på avlägsna platser har aldrig varit enklare. Du kan ansluta i princip vilken sensor som helst till din Wavelet och överföra data på ett tillförlitligt och säkert sätt till vilket datasystem som helst. Låter det för bra för att vara sant?


NETIO - Powerbox

NETIO PowerBOX är ett smart grenuttag med 3 uttag som kan styras var för sig i ett webbgränssnitt. Enheten kan anslutas till en molntjänst och har öppet API.


Portabla gaslarm

Nu kompletterar vi sortimentet med portabla gaslarm för er som arbetar där det finns risk för giftiga, kvävande eller explosiva gaser. Har risk för gas identifierats för en fast arbetsplats bör ett fast gaslarm installeras. 


www.cometsystem.se/

Kontantkort, aktivt 5 år utan påfyllning

Vi erbjuder nu ett kontantkort som inte behöver tankas årligen. Det är förbetalt med en pott på 349kr och kan användas för SMS, data och samtal. En bra lösning för uppkoppling av våra GSM-styrningar och GSM-loggrar.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.