Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det svenska VM-laget 2019.

Info från landslagsledningen

Här kommer lite information från landslagsledningen till dig som är löpare, ledare eller bara intresserad.  Som vanligt: tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Tillsammans är vi starka!

Årets landslagssäsong blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det är i dagsläget oklart om det blir några internationella aktiviteter alls, men IOF har fortsatt ambitionen att det skall bli internationella tävlingar i Oktober.
Hur det blir med landslagsläger i Sverige och övriga världen närmaste halvåret är också svårt att säga i dagsläget. 

I följande nyhet går att läsa om hur läget ser ut just nu https://www.svenskorientering.se/Nyheter/NyheterStartsida/hoppetleveromettvmioktoberbeslutsenast1juli/ 
Du följer läget med tanke på Coronavirusets framfart kontinuerligt på SOFTs hemsida och i våra sociala medier.

Vi håller nu på att jobba om det nationella tävlingsprogrammet för att få till det utifrån de ramar som nu blivit lite tydligare kring det internationella tävlingarna och synka med de tävlingar som skall flyttas från en inställd vår samt få till bra möjligheter till uttagningstävlingar och utrymme för eventuella landslagsläger m.m. Vi återkommer med mer information här under våren för hur programmet blir och för uttagningsramar till de internationella aktiviteterna och annan information.

SÖK TILL POSTGYMNASIAL ELITUTVECKLINGSMILJÖ SENAST 15 APRIL

Svenska Orienteringsförbundet har ett samarbete med flera postgymnasiala elitorienteringsmiljöer kopplat till universitet och högskolor i Sverige. Där kan du kombinera studier med elitsatsning i orientering. Sista ansökningsdatum till universitet och högskola inför hösten är 15 april. Mer information om de elitorienteringsmiljöer SOFT samverkar med finns här.

 

SÖK ELITIDROTTSSTIPENDIET SENAST 2 MAJ

Elitidrottsstipendiet är ett samarbete mellan RF och Svenska Spel och ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Du som satsar på landslagsnivå och kombinerar det med studier har chansen att söka. Du hittar mer information om detta stipendium och ansökningsförfarande här.

 


facebookinstagramtwitter

Visst följer du svensk orientering på sociala medier?


UTVECKLINGSPLANEN

Utvecklingsplanen beskriver hur du kan utvecklas som orienterare och hur utvecklingen blir hållbar över tid. Tanken är att alla som vill bli bättre som orienterare ska kunna använda planen och känna ett den tillför ett värde.

Även ledare och föreningar tror vi kommer ha stor nytta av planen för att förstå hur en orienterare kan utvecklas. Du hittar utvecklingsplanen HÄR.


HÄR HITTAR DU ALL INFO OM VÅR VERKSAMHET

Planerna för landslaget finns på landslagsfliken på Svenska Orienteringsförbundets hemsida. Där hittar du bland annat dokumentet "Landslaget 2020" som beskriver landslagsverksamheten övergripande.

I dokumentet finns grundtankarna för landslagsverksamheten, hur organisationen runt landslagen ser ut, beskrivning av alla landslagsaktiviteter, uttagningsramar med mera.

Under landslagsfliken ligger även Excelfiler med landslagsprogrammet 2020 både för juniorer och seniorer (dessa kommer att uppdateras med tanke på rådande läge nu under våren) samt våra policydokument rörande verksamheten. In och kika mer på allt detta här.

 


Titta gärna in på våra förbundsponsorers hemsidor.

Information och länkar hittar du här.

 

Hör gärna av dig med dina frågor och funderingar eller idéer kring utvecklingen av svensk elitorientering eller vår landslagsverksamhet!

 

Ta hand om dig och varandra!
GLAD PÅSK önskar 
Håkan, Kalle, Thierry och Erik

 

Kontakt:
Håkan Carlsson 073-6922731
hakan.carlsson@orientering.se

Kalle Dalin 070-3050312
kalle.dalin@orientering.se

Thierry Gueorgiou
thierry.gueorgiou@orientering.se

Erik Mattsson 0730-540561
erik.mattsson@orientering.se

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.