Problem att se nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev
Nr 2-2020


Nu lanserar vi en till dalamodell!

Tillsammans med er och många andras hjälp, har vi nu kommit fram till lanseringen av En dalamodell för offentlig upphandling som främjar innovationer och alternativa lösningar.

Under seminarier, vid rådslag och genom utskick, har vi fått synpunkter från er i målgruppen, vilket vi är mycket tacksamma för. Nu publicerar vi rekommendationen En dalamodell som främjar innovationer och alternativa lösningar, med grund i den Nationella upphandlingsstrategin.

En offentlig upphandling som främjar innovationer och alternativa lösningar. 

Omslaget till rekommendationen om innovationsupphandling

Upphandlingsmyndighetens frågeportal

Upphandlingsmyndigheten samlar information om allt som berör offentlig upphandling och statsstödsregler med anledning av spridningen av det nya coronaviruset på denna sida:

Upphandlingsmyndighetens frågeportal med anledning av Covid -19

 

Upphandlingsmyndigheten har även en portal där du kan ställa frågor:
Frågeportal på Upphandlingsmyndigheten 


Strategikollen, hur strategiska är ni i ert inköpsarbete?

Visste du att Upphandlingsmyndigheten skapat ett verktyg så du nu kan mäta hur strategiskt ert inköpsarbete egentligen är?


Strategikollen på Upphandlingsmyndigheten

Du som gör strategikollen får gärna skicka resultatet till kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se. En sammanställning av resultaten kan då användas som en del av underlaget till nästa projektansökan för UDD 2021-2022.Upphandlingsdialog Dalarnas nyhetsbrev

Du har fått det här nyhetsbrevet för att du på något sätt varit i kontakt med oss. Vi ger ut 4-6 nyhetsbrev om året. De innehåller inbjudningar till olika seminarier från oss samt omvärldsbevakning kring upphandling.

Vi vill gärna fortsätta att informera dig om vad som händer här i Dalarna inom upphandling. Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet i fortsättningen så klickar du på länken nedan så avslutas prenumerationen.

Avsluta prenumerationen: klicka här.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter.


Upphandlingsdialog Dalarna är ett forum för att ge stöd och information kring offentlig upphandling.
Det övergripande målet är att fler små företag i Dalarna ska lägga anbud och delta i offentlig upphandling.
Kontakt: Kerstin Angberg Morgården, kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se

Följ Upphandlingsdialog Dalarna på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en av våra kontakter eller för att du har skrivit upp dig som prenumerant. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.