Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Ta en paus i vårsolen med ett Weekendpaket

Njut av vårsolen i Lidköpings gamla stadskärna och promenera längs Vänerns strand. Våra hotell- och restaurangägare har anpassat sin verksamhet genom flera olika åtgärder så att du som besökare ska få service utöver det vanliga och känna dig trygg. Vi bjuder även nu på om- och avbokningsavgifterna så att du kan avboka din resa om läget kring corona förändras, eller om du av andra skäl inte vill fullborda din resa.

Läs mer här!


Vad sägs om en guidad rundtur från soffan?

Kanske befinner du dig just nu, precis som många andra, i en situation där du inte kan eller vill lämna hemmet. Till alla er kommer här ett kul tips! Ladda ner vår app "Läckö Kinnekulle" och följ med på en guidad rundtur. Du kan alltså uppleva Kållandsö, Kinnekulle, historiska Lidköping och många fler guidade rundturer direkt från soffan. 

Läs mer här!


Har evenemanget blivit inställt?

Götene - Lidköping Turistbyrå

Många arrangemang har eller kommer att ställas in till följd av Coronaviruset. Om du har biljetter till ett evenemang, konsert, idrottsevenemang, föreställning etc. och är osäker på vad som gäller bör du kontakta evenemangsarrangören för information.

Läs mer här!

Tills vidare kommer Turistbyrån vara öppen, men vi rekommenderar besökare att i första hand söka efter information via våra olika digitala kanaler. Vi finns bl.a. tillgängliga för dig och dina frågor på chatt, mejl och telefon.

Läs mer här!


Håll Lidköping och Götene levande

Våra besöksnäringsföretag gör nu en enorm insats för att underlätta för boende och besökare under rådande coronakris. Med service utöver det vanliga erbjuds många nya smarta lösningar - take away, hemleverans, möjlighet att äta utomhus m.m. Om vi hjälps åt att följa Folkhälso-myndighetens rekommendationer kan vi fortsätta leva i vardagen.

Följ #HållLidköpingLevande och #HållGöteneLevande på Facebook och Instagram för samlad infomation om företagens insatser.

 


Martorpsfallet

Villaparken

Hindens Rev

Packa picknickkorgen och gör en utflykt till Kinnekulle och Martorpsfallet där vattnet just nu forsar utför
kalkstenskanten. Här finns även picknikbord att slå sig ner vid för att njuta av sin medtagna fika. Läs mer här!

Njut av vacker omgivning i närområdet. Villaparken i Tofta, Lidköping, är ett vackert besöksmål och om bara ett par veckor kommer marken vara vitmålad av alla vitsippor. Läs mer här!

Upplev ett spännande promenadstråk genom rötter och stenar. Köp med dig ditt vandringsfika på Mejeriet i Söne som ligger längs vägen. Här finns även en rastplats utrustad med grill. Läs mer här!

Trädgårds-picknick

Vandring på Kinnekulle

Stora Stenbrottet

Köp med dig en stor fika från ditt favoritcafé i Destination
Läckö-Kinnekulle och duka sedan upp till picknickfest på altanen eller i solväggen. Om du har svårt att välja ut ett café kan du ju alltid köpa med dig lite fika från flera olika caféer. Läs mer här!

Snöra på dig dina vandrings-skor och sätt fart mot Kinnekulle för lite härlig vårvandring. Sväng förbi
Café Klostret på vägen genom Blomberg och köp med dig en fikapåse med karta. Läs mer här!

Stora stenbrottet på Kinnekulle är en av områdets mest besökta 
platser. Här finns fina bord med bänkar perfekta för picknik och utflykter. Upptäck Götenes "lilla Grand Canyon" du också. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se