Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ni som gillar att elektroniken fungerar!

Tiderna är tuffa. Att bara huka i busken är kanske inte givet det bästa att göra. Anpassad verksamhet som leder framåt och med respekt för myndigheternas rekommendationer är nog den riktiga vägen.

1. Leverans av skyddsprodukter.
2. Utbildningar på distans.
3. Konsulttjänster på distans.
4. Mätvagn om lokalen är tom på medarbetare.
5. Hösten normal igen?

Leverans av skyddsprodukter.

Hos oss på Armeka arbetar vi på i så normala gängor som möjligt. Vi känner oss hittills friska och starka. Det betyder bland annat att vi inte har några problem att leverera våra vanliga produkter till våra kunder. Vår hemsida är ny och ganska vältäckande men om ni letar efter något ni inte finner där, hör av er. Vi har tillgång till det mesta.


Utbildningar på distans.

Nu när en del företag har begränsningar i besök respektive resor har Armeka en smaklig lösning med webbsända repetitionsutbildningar. Det går inte att momentant ställa frågor och den viktiga pedagogiska öga mot öga kontakten missas naturligtvis men vi har ändå framgångsrikt utbildat med detta koncept under förra året. Vi kan dessutom genomföra grundutbildning via websändning. Det är inget vi har rekommenderat tidigare men med dagens situation är det definitivt bättre än ingen utbildning alls.


Konsulttjänster på distans.

Rubricerad verksamhet är ingenting vi normalt gör men med moderna kommunikationsmetoder kan man göra en hel del även om en komplett översyn självklart blir svår att ordna. Men du har kanske ett enklare problem som kan lösas genom foto/film och rådgivning över Skype? Vi finns tillgängliga. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar kring detta.


Mätvagn om lokalen är tom på medarbetare.

Vår mätvagn övervakar att produktionsutrustningar fungerar som de ska. Vi har ett antal fabriker som mäter regelbundet årligen, 1/2 år eller tom kvartalsvis. Du kanske har en lokal näst intill tom på personal för tillfället? Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på med mätningen utan att störa produktion. Även om bemanningen är fullständig kan vi mäta enligt vanlig rutin naturligtvis. Hör gärna av dig så berättar vi mer.


Hösten normal igen?

Vi har redan nu flyttat ett antal utbildningar till datum i höst och räknar med att det kommer att bli ganska väl bokat under hela hösten. Då är det naturligtvis bra om vi i så god tid som möjligt kan samordna resor och transporter av material för att minska miljöpåverkan men i lika stor del kostnaderna för våra kunder. Vi kommer att höra av oss till er och ni är välkomna att redan nu kontakta oss för preliminärbokningar. Kom ihåg att kunskap och motivation är grunden i allt ESD-skydd!

Som alltid hittar ni alla våra öppna utbildningstillfällen längst ned i nyhetsbrevet.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Onsdag & Torsdag 30/9 - 1/10

ESD Audit-utbildning


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.