Svårt att läsa nyhetsbrevet? Läs det online.

SPRUCE UP! Champagne-klubb

Bästa Champagne-vän,

Sitter du hemma och har det tråkigt? Lugn. Tisdagen den 7 april kommer jag hem till dig i digital form så provar vi lite champagne tillsammans. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobil.

RYKTEN OM ATT DET INTE GÅR ATT BESTÄLLA PÅ SYSTEMBOLAGET
I helgen har det spridits en del rykten, främst på sociala medier, om att Systembolaget stoppar möjligheten att beställa varor ur beställningssortimentet till butikerna. Detta stämmer inte! Missuppfattningen har sin grund i att Systembolaget (i min åsikt) är otydliga i sin kommunikation. Därför vill jag förtydliga att Systembolagets beställningssortiment fungerar precis som vanligt. Det går utmärkt att beställa (och stödja) champagner från småskaliga producenter, till exempel allt du hittar hos champagnebonden.se.
Lanseringen nu på onsdag 25/3 av tre olika champagner från Baron Dauvergne är inte hotad. Flaskorna har anlänt Sverige och kan beställas från kl 10.00 den 25/3.

Corona vs Champagne: Onlineprovning den 7 april

Corona vs Champagne: Onlineprovning den 7 april

Datum, tid och plats
Tisdag 7 april med start kl 18.30.
Onlineprovningen pågår 40 minuter och avslutas senast kl 19.10.
Vi ses hemma hos dig.

Deltagaravgift
0 kr

Tema
Kort introduktion om hur corona påverkar Champagne. Sedan provar vi en flaska tillsammans med fokus på hur vi förhöjer smakupplevelsen med små knep. Bland annat hur man öppnar flaskan på ett smart sätt, väljer rätt glas och klok förvaring.

Förberedelse
Du behöver en kyld och oöppnad flaska (valfri) champagne. Jag kommer att använda Marteaux Brut Réserve, art nr 77249, 319 kr. Du kan beställa champagnen genom att klicka här. Därutöver behöver du ett antal glas. Detaljer får du via mejl när du anmäler dig.

Anmälan
Anmäl dig genom att mejla till info@spruceup.se. Onlineprovningen är en livesändning och antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller. Du får alla instruktioner du behöver för att delta via mejl, tillsammans med din platsbekräftelse.


Till sist: Rekommendera gärna dina vänner att gå med i Champagne-klubben. Här är länken.
Keep calm and carry on drinking champagne.
Santé!
/Kåre


Kontaktinfo:
www.spruceup.se
Kåre Halldén
kare.hallden@spruceup.se
Tel: 0733624685

facebookinstagramhomepage

Du får det här glada meddelandet som medlem i SPRUCE UP!.
För avanmälan, klicka här.