Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fjärrstyrnig och fjärrövervakning

http://www.acandia.se/

Många nyheter från NETIO

 NETIO ligger inte på latsidan och fortsätter ett bredda sortimentet av smarta grenuttag. Nu erbjuds även molntjänsten NETIO Cloud som gör det enkelt att snabbt komma igång.


Webinar den 17 september kl 15:00

Passa på att lär dig mer om möjligheterna och funktionerna hos de smarta uttagen från NETIO. Läs mer om webinariet och hur du anmäler dig här.


www.cometsystem.se/

Nykomling från Robustel

Nu har storasyster till den smidiga routern R1510 från Robustel kommit. Varianten heter R1520 och har fler in och utgångar. Routrarna i 15-serien lite enklare med bl.a. plastkapsling för att kunna erbjudas till ett konkurrenskraftigt pris. 

Här hittar du hela sortimentet från Robustel.


Flödesmätning i VA-system

 Behovet av flödesmätning och driftsövervakning i VA-system runt om i landet ökar. Bättre kontroll på kapacitetsutnyttjande och driftövervakning ger rätt förutsättning för att optimera drift och underhåll.

Vi samarbetar med ELiVA för genomförande av fältmätningar. De har både rätt kompentens, utrustning och erfarenhet för att klara av arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Läs mer om ett pågånde projekt här.


Ny generation GSM-styrning

Den populära GSM-styrningen för styrning av värme har nu kommit i en uppdaterad version. Det är en helt ny plattform som utvecklats med många förbättringar. Läs mer om förbättringarna här.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.