Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V14 2020

http://www.acandia.se/

Hur kan vi använda tiden bäst?

Vi har alla en minst sagt utmanande tid med speciella förutsättningar. 

Vi kommer därför under en period övergå till digitala möten och utbildningar via webinar. Hör gärna av dig om det är något speciellt ni vill att vi tar upp på webinar.

Vår uppskattade telefonsupport fungerar som vanligt och vi svarar gärna på frågor i samband med projektering, drift och underhåll.

Vi erbjuder även kalibrering av gaslarm och annan service på enheter som skickas till oss men undviker kundbesök. Mer om våra kostnadsfria webinar och tjänster via länken.


NETIO utökar produktfamiljen med flera nyheter

Netio 4-serien kompletteras bl. a. med Netio PowerBox. Robust kapsling och tre uttag som kan styras var för sig över LAN. Öppen API gör att det möjligt att integrera den i andra system och med molntjänsten NETIO-Cloud att du kan styra utgångarna på ett enkelt sätt var du än befinner dig. Detta är en slimmad version till ett lägre pris.


www.cometsystem.se/

Uppkopplade sensorer från Comet

Comet har ett stort utbud av uppkopplade sensorer för fjärrmätning oavsett om du väljer nätanslutning, GSM eller SIGFOX. 

Nu kan vi även erbjuda förbetalda SIM-kort med 500Mb data för att få en så enkel och snabb installation som möjligt. 500Mb räcker till att sända data till molntjänsten CometCloud var tionde minut i 5 år. Kortet kan användas upp till 10 år.


Gaslarm för garage

I utrymmen där fordon med förbränningsmotorer används är det viktigt att ha koll på både koloxid och kvävedioxid. Gaserna beter sig lite olika när det blandas med luft och mätningen bör därför ske på olika höjd i utrymmet.

Evikon har tagit fram ett mycket prisvärt gaslarm för garage. I dialog med våra kunder och tillverkaren Evikon har det successivt utvecklats för att fungera på bästa sätt i parkeringsgarage, fordonshallar och på serviceverkstäder.

 


Grindstyrning i ny applikation

En för oss ny användning av Gate Control är styrning av kylskåpsdörren. Normalt behöver jag inte styra just kylskåpsdörren på distans, även om tanken på att kunna styra den nog har förekommit för många av oss med tonåringar hemma...

Men en av våra kunder använder grindstyrningen på kylskåp som ställs ut hos kunderna där lunchpaket erbjuds. Via appen låser kunden helt enkelt upp kylskåpet för att kunna ta sin lunch. 

Plötsligt ser vi oändligt många applikationer! Beskriv vad du skulle vilja styra och var med i utlottningen av en grindstyrning!


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.