Senior Partners

Att hyra in en chef

Att man som företagare eller ansvarig i en offentlig verksamhet ibland står inför det faktum att det uppstår en vakans på en chefsbefattning är inte ovanligt. Väsentligt för hur verksamheten påverkas är det sätt man väljer att agera. Väljer man t.ex att fördela den vakanta befattningens arbetsuppgifter mellan andra medarbetare, kan effekten tyvärr bli att mycket avstannar. 

Tar man istället in en interim lösning som tf. chef slipper man tappa fart och som bonus får man in mer kompetens i organisationen och nya idéer.

En interim chef från Senior Partners, har inte bara kompetens inom sitt ämnesområde utan även en lång erfarenhet av ledarskap. Det medför att fokus läggs på de västenliga frågorna som måste fungera under tiden fram tills en ny permanent lösning finns på plats.
Då våra Partners och konsulter inte heller är en konkurrent om tjänsten, får vi lättare acceptans i organisationen, vilket medför att mer går att uträtta under den period vi är anlitade.

Läs gärna om ett av våra kundcase på Bruzaholms Bruk nedan.

Här är några av de uppdrag vi genomfört!


Senior Partners löste chefskris

Bruzaholms Bruk - bild från produktionen

Nedan text är ett utdrag ur artikeln - Senior Partners löste chefskris på småländskt bruk - publicerad på My newsdesk.

När två avdelningschefer sa upp sig på småländska Bruzaholms Bruk vände sig gjuteriet till konsultbolaget Senior Partners Management. Lena Jiderud och Åke Nordström anlitades som interimschefer och hjälpte samtidigt till att rekrytera permanenta lösningar.

– Vi ansåg oss inte ha kompetensen att hantera det själva. Det handlade både om att hitta nya chefer och att bibehålla stabiliteten i företaget, säger Lars Alfredsson, VD för Bruzaholms Bruk.
Läs hela artikeln här!


Vi söker nya Partners!

Vi behöver bli fler som vill stötta företag och offentliga verksamheter i uppdrag som interimschef, i olika verksamhetsprojekt, styrelseuppdrag m.m..

Vi söker dig som har lång erfarenhet som chef inom ditt kompetensområde och som nu efter en lång karriär vill erbjuda företag och offentliga verksamheter din erfarenhet i olika uppdrag och i den omfattning du själv önskar.
Läs mer... 


Besök oss på vår webbplats, följ oss på Mynewsdesk eller i våra sociala kanaler.

linkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.