Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V12 2020

http://www.acandia.se/

Det är snabbt och enkelt!

Vi är specialicerade på fjärrstyrning och fjärrmätning. Vår verksamhet bygger på de tre benen mät & styr, kommunikation och övervakning.

Till många av våra produkter kan vi erbjuder färdiga molntjänster som gör det snabbt och lätt att komma igång med övervakning på distans. Nedan ett axplock av våra produkter med tillhörande molntjänst. Hör gärna av dig så guidar vi dig till den mest kostnadseffektiva lösningen.

 


SensDesk - övervakning och styrning

HW group har tagit fram en molntjänst till deras produkter som gör det lätt att komma igång med fjärrövervakning och fjärrstyrning. Utgångarna på anslutna enheter kan styras och tjänsten genererar larm för anslutna sensorer.


Comet Cloud - uppkopplade loggrar

Med Comets batteridrivna GSM-loggrar kan du ansluta givare med mätområde 0-20mA DC. Mätintervallet ställs mellan 10s-24h larm kan skickas via SMS.

 I Comets molntjänst laddas mätdata från GSM-loggrar och Sigfox-enheter även upp med inställbart intervall. Värdena är tillgängliga via webbläsare i dator, mobil eller surfplatta.


Styr, övervaka och uppdatera routrar

När många routrar ingår i ett system rekommenderar vi att att dessa integreras i ett Management System. 

Med RCMS (Robustel Cloud Management System) kan mjukvaruuppdateringar tryckas ut, övervakning av uppkopplingen ske och konfigurationen ändras.


www.cometsystem.se/

Temperaturövervakning - hela vägen

Vid lagring och transport av temperaturkänsliga varor kan det vara bra med övervakning av temperator. Med SenseAnywheres lösning får du både larm om temperaturen över/underskrids och automatisk loggning under hela leveransen.

De små trådlösa givarna har hög noggrannhet och loggar temperatur enligt valt intervall. När givarna är inom avstånd till en accesspunkt skickas mätvärdena upp till en molntjänst och blir tillgängliga via webbläsare i dator, mobil eller surfplatta. Det gör att det är perfekt för distributionsbilar som automatiskt tankar av värdena.


Anslut valfri standardsensor till molnet

Wavelet från Ayyeka har utvecklats för mätningar i VA-system. Den robusta kapslingen gör att enheten klarar de tuffaste miljöerna.

De flesta standardgivare kan anslutas till den batteridrivna enheten och den kan därför användas som en avancerad datalogger i många krävande applikationer. Enheten är helt autonom med batteridrift och inbyggd GSM-modul. All data blir tillgänglig i molntjänsten och larm kan genereras.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.