Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

Dulong presenterar SS20

 

Dulong Fine Jewelry har tagit fram en helt ny kollektion för SS20 där de bygger vidare på historierna bakom märkets kreativitet och design, vilka betonar essensen av Dulong och förmedlar deras målbild: Att skapa handgjorda och tidlösa smycken, som kan gå vidare i generationer, och samtidigt hålla ett modernt uttryck, med hållbarhet i åtanke. 

– Smycken är en av de få saker som blir mer värdefulla ju längre du bär dem, eftersom de bär din egen historia för evigt. De förvarar energi och känslor som vi ger vidare till kommande generationer, säger Marianne Dulong, grundare och designer.

Kollektionen representerar Dulong som en familj av kreativa själar. En familj som inte är bunden till ålder, tid eller plats, utan är sammankopplad av lusten att skapa. 


Thera

Inspirationen bakom är det djupblå, vackra havet som omringar ön Santorini i Grekland, vilket till en början fick just namnet Thera. Smyckena är dramatiska och symboliska med den karaktäristiskt matta ytan, vilken är en signatur för Dulong. 

Ocean blue Opals

 Inspirationen från havet går också att finna i de blå opaler Dulong valt ut för att skapa de eleganta Pacific rings och Globe pendants. Den blå opalen ändrar färg från ljusbå sommarhimmel till mörk denim. 

The New Classics

Dulongs mest populära kollektion, Kharisma, har två nyheter för säsongen – det tidlösa armbandet och halsbandet fångar essensen i Dulongs ledord Forever Now

Reinterpreted Piccolo Necklace

Mellow och Bloom är två nya Piccolo-halsband, skapade av handgjorda ringar, exklusivt skurna ädelstenar och pärlor med otrolig lyster. 

Glory

Glory-kollektionen utvidgas med ett nytt par eleganta briljantslipade diamantörhängen med en ostoppbar glans. Två nya armband med en eller tre briljantslipade diamanter kommer också att inkluderas i kollektionen. Armbanden glittrar försiktigt från handleden och ger en elegant och tidlös look.

Kollektionen finns tillgänglig i showroom för utlån.

facebookhomepageinstagram

Välkommen att kontakta oss för besök och utlån från showroom.


 Bildbanken är uppdaterad med nyheter

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar, klicka här.