Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gaslarm och sensorer

http://www.acandia.se/

-kunskap och erfarenhet inom gaslarm

Vi har mångårig erfarenhet av utveckling och tillverkning av kompletta gasanalyssystem. Idag är vi nischade mot fjärrstyrning och fjärrövervakning men vi säljer fortfarande gaslarm i olika former.

Genom ett nära samarbete med våra leverantörer DEGA, Evikon och Status Scientific kan vi erbjuda prisvärda lösningar för de flesta behoven.

Vi kan även hjälpa till med underhåll, kalibrering och driftsättning.


DEGA - för de flesta giftiga gaserna

DEGA är en ledande tillverkare av system för gaslarm  bestående av gastransmittrar och gasdetektorer samt gaslarmcentraler. 

I utbudet finns detektorer för de flesta giftiga och brännbara/explosiva gaser.


Evikon - storsäljare för garage

Med sensorer från Evikon har vi kunnat erbjuda marknaden gasdetektorer till mycket konkurrenskraftiga priser. Ett exempel är gasdetektorn avsedd för parkeringsgarage, verkstäder eller andra utrymmen där avgaser kan förekomma med mätning av både Co och NO2.


Status Scientific - kompletta system

Status Scientific har små smidiga gaslarmcentraler med både gasdetektor, inbyggd siren och blixtljus samt intern batteribackup. Man ska inte krångla till det i onödan.

För mer komplexa installationer finns larmcentraler med många ingångar och gasdetektorer med och utan display som är godkända för montering i explosionsfarlig zon.


www.cometsystem.se/

M&C - Reservdelar & förbrukningsvaror

Vi är återförsäljare för M&C - MC Techgroup. Filter, slangpumpar, rökgaskylare och mycket mer. Hör av dig så hjälper vi till.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.