Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det svenska VM-laget 2019.

Info från landslagsledningen

Här kommer lite information från landslagsledningen till dig som är löpare, ledare eller bara intresserad. I detta brev bland annat inbjudan till ett VM-läger i Danmark samt en puff att anmäla dig till den öppna sprintsamlingen i Uppsala 28 februari - 1 mars. Som vanligt: tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Tillsammans är vi starka!

 

VM-Läger i Danmark 23-26 April

För att förbereda oss för VM i Danmark bjuder landslagsledningen in till ett sprintläger 23-26 april på Jylland i Danmark med öppen intresseanmälan även för löpare utanför landslagstruppen som satsar på sprint. Du hittar mer information och anmäler dig HÄR.


facebookinstagramtwitter

Visst följer du svensk orientering på sociala medier?


UTVECKLINGSPLANEN

Utvecklingsplanen beskriver hur du kan utvecklas som orienterare och hur utvecklingen blir hållbar över tid. Tanken är att alla som vill bli bättre som orienterare ska kunna använda planen och känna ett den tillför ett värde.

Även ledare och föreningar tror vi kommer ha stor nytta av planen för att förstå hur en orienterare kan utvecklas. Du hittar utvecklingsplanen HÄR.


HÄR HITTAR DU ALL INFO OM VÅR VERKSAMHET

Planerna för landslagsåret 2020 finns nu på landslagsfliken på Svenska Orienteringsförbundets hemsida. Där hittar du bland annat dokumentet "Landslaget 2020" som beskriver landslagsverksamheten och det vi vill genomföra under året.

I dokumentet finns grundtankarna för landslagsverksamheten, hur organisationen runt landslagen ser ut, beskrivning av alla landslagsaktiviteter, uttagningsramar med mera.

Under landslagsfliken ligger även Excelfiler med landslagsprogrammet 2020 både för juniorer och seniorer samt våra policydokument rörande verksamheten. In och kika mer på allt detta här.

 

TRÄNA SPRINT MED LANDSLAGET I GÖTEBRORG, UPPSALA OCH STOCKHOLM I VINTER

Tre helger under vintern bjuder landslaget in till öppna träningshelger där vi har fokus på riktigt bra sprintträning. Lördagen kommer att bestå av det nya VM-formatet knockout-sprint med kval och kvartsfinaler på förmiddagen och semifinal och final på eftermiddagen där alla kommer att få springa alla lopp om man vill. Fredagen och söndagen kommer också de bjuda på riktigt bra träningar.

Hög tid att anmäla sig till andra sprinthelgen i Uppsala 28 februari - 1 mars

Anmäl dig så snart som möjligt dock senast 25 februari . Mer info hittar du HÄR!

 

TA CHANSEN ATT UTBILDA DIG

Riksidrottsförbundet har under året flera intressanta utbildningar. Detta är ofta bra utbildningstillfällen då du förutom att få lyssna på bra föreläsningar också får chansen att byta erfarenheter och diskutera med tränare och aktiva från andra idrotter. Information om RF:s alla utbildningar läggs kontinuerligt upp .här Just nu finns spännande utbildningar att anmäla sig till inom t.ex. idrottspsykologi, idrottsfysiologi och ledarskap och coaching.

 


Titta gärna in på våra förbundsponsorers hemsidor.

Information och länkar hittar du här.

 

Hör gärna av dig med dina frågor och funderingar eller idéer kring utvecklingen av svensk elitorientering eller vår landslagsverksamhet!

 

/Håkan, Kalle, Thierry och Erik

 

Kontakt:
Håkan Carlsson 073-6922731
hakan.carlsson@orientering.se

Kalle Dalin 070-3050312
kalle.dalin@orientering.se

Thierry Gueorgiou
thierry.gueorgiou@orientering.se

Erik Mattsson 0730-540561
erik.mattsson@orientering.se

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.