Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Sportlov i Destination Läckö-Kinnekulle

Då var sportlovet igång, en tid för lek, rörelse och spännande aktiviteter! För alla er som inte är och besöker en skidort utan är kvar hemma, finns flera olika saker att sysselsätta sig med under sportlovet. Vad sägs om att snöra på sig skridskorna och ta en tur på torgisen eller i någon av ishallarna? Utmana familjen på en bowlingrunda, besök ett badhus eller varför inte packa matsäcken och köra en utelunch i naturen? Läs mer här!


Upplev hela Skaraborg

Gillar du att paddla i Ekens Skärgård på Kållandsö? Brukar du ge dig an MTB-lederna på naturvackra Kinnekulle? På Skaraborgswebben kan du som besökare i Destination Läckö-Kinnekulle få fler tips på exempelvis kajak- och MTB-leder men även andra populära besöksmål, aktiviteter, evenemang och sevärdheter i närområdet. Skaraborgswebben ger dig chansen att upptäcka och uppleva alla godbitar i Skaraborg. Läs mer här!


Bröderna Norberg på turné

Vinterkalaset 2020

Den hyllade humorduon Daniel & Emil Norberg har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har nog ingen missat. Den 27 mars kommer föreställningen ”Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet” till Folkets Hus i Lidköping. Det blir en hel del humor och exklusivt material - en show för hela familjen! Läs mer här!

Den 19-22 februari äger årets Vinterkalas rum i Lidköping. Det är ett tillfälle där Lidköpings kulturarrangörer gemensamt bjuder på fyra dagar av en härlig mix kulturupplevelser, workshops och prova på verksamhet. Lyssna exempelvis till intressanta föreläsare och författare eller på spännande musik från opera till visa. Läs mer här!


Magnus Carlsson till Lidköping

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm 2019 är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen "Från Barbados till Gamla Stan" att återigen åka ut på stor turné.  Förvänta er låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär. Den 3 april kommer föreställningen till Idrottens Hus i Lidköping och biljetter går bl.a. att köpa på Turistbyrån i Lidköping. Läs mer här!

 


Romansafton i Sigfridskyrkan

Stenhammarkören tolkar Beatles

Konsert Maja-Karin Fredriksson

Ida Falk Winland är en av landets absolut finaste operasångerskor och Magnus Svensson räknas som en av Sveriges ledande uttolkare av den klassiska pianorepertoaren. Den 15 februari gästar duon Sankt Sigfrids kyrka i Lidköping. Läs mer här!

Stenhammarkören tar sig an Beatles låtskatt och får åter besök av Simon Ljungman och Fredrik Berglund. Det blir både kända och mindre kända låtar, och en del kanske lite oväntade versioner. Det bjuds på två konserter, den 22 och 23 februari. Läs mer här!

Maja-Karin Fredriksson tolkar poeten Ebba Lindqvist samt berättar om hennes liv och sin egen relation till lyriken. Maja-Karins musik är suggestiv och samtidigt oförställt rak. Konserten äger rum 27 februari i Centrumhuset, Götene. Läs mer här!

Ståupp-show med Thorsten Andreassen

Viskväll med Paulsson & Djup i Hangelösa

Internationellt mästerskap i Bandy arrangeras

Den 7 mars gästas Esplanadteatern i Lidköping av ”En kväll med Thorsten Andreassen – En skruvad show med magi och verbal graffiti”. Det blir en avskalad, personlig och värmande föreställning. Läs mer här!

Jimmy Paulsson och Anders Djup är en uppskattad duo 
som båda har spelat och sjungit länge. Den 8 mars bjuds det bl.a. på musik av Elvis och Johnny Cash i Hangelösa bygdegård.
Läs mer här!

Lidköping står för första gången värd för ett internationellt mästerskap i Bandy när VM för P17 arrangeras i Sparbanken Lidköping Arena 12-15 mars. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se