Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V6 2020

http://www.acandia.se/

Har du utrustning som "hänger" sig?

Vi har allt mer av vår utrustning online och kan både övervaka och styra komponenter i fastigheter, anläggningar, fordon med mer på distans. 

Tyvärr hänger sig ibland utrustningen och vi tappar kontakten. Ofta krävs återstart på plats vilket både är irriterande och kan kosta tid och pengar. Nedan några exempel på produkter som hjälper dig återstarta dina enheter på distans eller helt automatiskt.


Den smarta skarvsladden - NETIO

Med de smarta grenuttagen och skarvsladdarna från NETIO kan du både övervaka och styra den anslutna utrustningen enkelt och snabbt.

En vanlig användning är övervakning av olika serverlösningar.


Poseidon från HW-group

För övervakning av maskiner, kylanläggningar, pumpar, teknikbodar och liknande inom industri och telecom lämpar sig styrenheterna i serien Poseidon väl. 

Med övervakning av temperatur, vattenläckage, spänningsmatning, dörrkontakter, luftfuktighet och andra miljöfaktorer får ni snabbt indikation på om utrustning hängt sig och behöver åtgärdas.


Routrar med alternativ uppkoppling

Inte nog med att en router kan hänga sig, det händer även att fiberuppkoppling och mobilnätet går ner. Lugn, det finns fler saker att göra för att reducera risken att tappa kontakten med dina enheter.

Är uppkopplingen kritisk rekommenderar vi dig att använda en router av industrikvalitet med backup funktion. 


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.