Månadsbrev med intervjuer och senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


”För mig betyder ledarskap att våga vara närvarande, ta ansvar för att möjliggöra beslut som kan vara svåra och att göra livet lite bättre för både medarbetare och kunder.”Helene Barnekow är Sverige VD på Microsoft med en lång bakgrund inom Telecom och IT. 
Bland annat som Sverige VD på Telia.


Läs mer


”Låt beslutfattandet ta tid och ge alla direkt underställda tillräckligt mycket tid för uppföljning av fattade beslut.”

 
 
Urban Alverhed tidigare VD för T-Emballage, har nyligen fått möjligheten att leda en grupp av bolag inom Volati Handel som kallas Volati Järn Bygg Förpackning (JBF), där bl a T-Emballage ingår.


Läs mer


I februari Månadsbrev intervjuar vi Louise Sander, VD på Handelsbanken Liv och Peter Erikson, VD på Storesupport.AKTUELLT

Potentialbarometern2020 kommer att skickas ut inom kort. Det är vår årliga undersökning som kartlägger hur innovativa och strukturerade svenska verksamheter är, när det gäller att aktivt arbeta med organisationens kultur och ta tillvara potential i sina organisationer. Hjälp oss gärna genom att delta när undersökningen skickas ut.

Du har väl inte missat att läsa vår VD's nya bok "Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighetsom skapar framgång" beställ boken direkt via vårt förlag, 
klicka här>>
Nya affärer denna månad är inom Detaljhandeln, Friskvård, IT och Bank.

EVENTS & AKTIVITETER

I februari kommer vi att mötas för nästa HR Innovation nätverksträff, på temat: "Hur ska HR som funktion överleva i framtiden?"

Vi kommer att delta på Almedalen 2020 med ett seminarium och mingel under måndagen den 29 juni. Mer detaljer och inbjudan kommer under våren.

Lyssna gärna till våra kunder som berättar om vilken affärsnytta de når genom oss. HÄR >> kan du se Länsförsäkringar Bank berätta mer.

Aktuella events och händelser finns alltid på vår hemsida  under INSPIRATION eller via LinkedIn och facebook.

LÄSTIPS


Månadens tankeväckare: Att matcha rätt vid rekrytering

Illustratör Åsa Holmqvist

KONTAKTA OSS

08 - 411 26 00 

info@performancepotential.se

Följ oss på sociala medier:

facebooktwitterlinkedin

OM PERFORMANCEPOTENTIAL

Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Via vår Preferensanalys™, matchar vi VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. 

Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation skapar förutsättningar för rätt aktiviteter och nyttjar sin potential till fullo.

 

 

TACK FÖR ATT DU PRENUMERERAR PÅ VÅRT MÅNADSBREV!

Om du skulle vilja avregistrera dig från vårt Månadsbrev gör du det här.

Om du av någon anledning inte vill att vi längre ska ha möjlighet att inneha de kontaktuppgifter du gett oss och därmed tar bort email, telefonnummer etc. ur våra system helt, vänligen skicka ett mail till info@performancepotential.se.