Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 1 2020


Hej på er alla

Då är vi alla tillbaka efter julledigheten. Jag hoppas att ni alla haft en fin julledighet och fått ett behövlig lov. Kanske har ni spenderat lovet och ledigheten med att planera kommande säsong och inte tagit något lov alls?

Årets första Cheerinfo innehåller information från Riksidrottsförbundet (RF) om de rabatter och förmåner de förhandlat fram åt oss för att underlätta föreningslivet.

Utbildningskommittén (UK) påminner även om att de söker fler utbildare. Kanske har ni någon i er förening som skulle passa perfekt? Trycket på utbildningar och utbildningstillfällen är stort och för att kunna bemöta behovet söker UK nu fler utbildare.

Ytterligare en tyckartävling är klar och datum är bifogat.

Kom ihåg att skicka in saker till Cheerinfo!

 

Glada cheerhälsningar


Kia
Föreningskonsulent


Rabatter och förmåner genom Riksidrottsförbundet

Alla specialförbund som är ansluta till Riksidrottsförbundet får tillgång till en hel del förmåner och rabatter som Riksidrottsförbundet har förhandlat fram.

Från och med maj 2019 gäller nu dessa även för oss och alla våra medlemsföreningar.

Riksidrottsförbundets hemsida är alltid uppdaterad med de senaste rabatterna och erbjudanden.

Här finner ni rabatter och förmåner

Här finner ni samarbetspartners

 

Vissa avtal kräver registrering hos partnern tex.SJ där ni följer instruktionerna och får ett kundnr. Andra kräver rabattkod tex. Scandic.

 

Andra kräver rabattkod tex. Scandic, där är erat förbundsnr:

D000045088

Detta nr använder även era föreningar vid bokning, ni ansvarar för att förmedla numret till era föreningar.


Påminnelse!

Utbildningskommittén söker nya utbildare!

Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer.

Nu söker vi fler utbildare för att hålla flera av våra olika utbildningar på olika ställen runt om i landet.

Om arbetet: Arbetet är förlagt mellan September-November, hur många utbildningar du håller beror på vilken utbildning du är intresserad av och vart i landet du befinner dig i. Arbetet är arvoderat efter upplärningsperioden.

Vi tror att du som söker till oss som utbildare har en pedagogisk utbildning såsom lärare, barnskötare eller liknande. Du är van vid att handskas med barn och unga samt är trygg med att tala inför en större grupp. Vi ser gärna att du har egen erfarenhet av att ha varit tränare och ha gått våra utbildningar, men det är inte något krav.

Välkommen med ditt CV och personliga brev till uk@cheerleading.se


Utbildningskommittén söker nya medlemmar!

Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer . Vi är i och med inträdet i Riksidrottsförbundet i en expansiv fas där vi har en möjlighet att nu utveckla våra utbildningar ytterligare. Nu söker vi nya medlemmar som är intresserade av att ta utbildningsnivån inom Svensk Cheerleading ett steg längre.

Arbetet är ideellt och UKs medlemmar lägger idag upp arbetet framförallt via telefonkontakt då vi är spridda över landet. Vi har uttalade ansvarsområden men är en arbetsgrupp som samtidigt jobbar tätt ihop. Arbetet är inte jämnt fördelat över året utan det är mer intensivt den första halvan av året. Vi har minst en arbetshelg per år och är representerade på arbetshelger med styrelse och resterande förbund.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete, är organiserad, har erfarenhet av styrelse och/eller kommittéarbete och har ett driv för frågor som rör utbildningar i allmänhet och Cheerleading i synnerhet. Det är meriterande att ha gått hela vår utbildningstrappa men inte obligatoriskt för att söka.

Välkommen med din ansökan till scf@cheerleading.se


Tyckartävling

Nu är datum för Tiggetävlingen klart. En Tyckartävling i Malmö som kommer hållas den 2 maj på Baltiska Hallen i Malmö.

Arrangörer: Malmö Allstar Cheer

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.