Vi stödjer barncancerfonden i Jul - Besiktning av våra kajer säkerställer framtiden - Handlingsplan för ökad närsjöfart - Ny blandstation i Otterbäcken | Nyhetsbrev från Vänerhamn AB  |  december 2019

Problem att se nyhetsbrevet? Visa i webbläsare

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB / December 2019

Vi stödjer Barncancerfonden i jul

Julen närmar sig i hög fart. Vi vill från Vänerhamns sida tacka kunder, leverantörer och partners för ett fantastiskt 2019. Självklart önskas även God jul och ett Gott nytt år.

Vår julklappskassa och omtanke går, likt tidgare år, till Barncancerfonden som arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade och deras familjer får den vård och stöd de behöver.


Besiktning av kajer säkerställer framtiden

Runt om i våra hamnar pågår sedan något år tillbaka en livslängdsbesiktning av kajerna. I nära dialog med berörda kommuner granskas och värderas kajerna utifrån konstruktion, bärighet och slitage. Arbetet är viktigt för att kunna säkerställa en långsiktig och säker drift i hamnarna.


Handlingsplan för ökad närsjöfart

Svenska regeringens ökade fokusering på sjöfarten har nyligen dokumenterat i en handlingsplan för berörda myndigheter, kommuner och andra som arbetar kring sjöfarten. Vänerhamn är en viktig och aktiv aktör i detta arbete.

Läs mer »

Ny blandstation i Otterbäcken

Den 19:e november invigdes SMA:s nya sikt- och blandstation på kajen i Otterbäcken. Stationen kommer att öka kapaciteten och möjliggöra för hämtande chaufförer att enkelt verkställa förprogrammerade blandningar av olika kalktyper.

Läs mer »


Våra tjänster

Vänern

Våra hamnar

 

Våra hamnar finns i Karlstad, Kristinehamn, Otterbäcken, Lidköping och Vänersborg.

Vi är även verksamma i Åmål, Gruvön, Hällekis och Trollhättan.


Läs mer här

 

För att bättre kunna möta marknadens behov har samarbetet mellan Vänerns hamnar efterhand fördjupats. Arbetet har steg för steg samordnats för att kunna erbjuda kompletta transport- och logistiklösningar.
1994 samlades resurserna i ett gemensamt bolag - VÄNERHAMN AB.

 VÄNERHAMN AB  |  Stuvargatan 1, 652 21 Karlstad  |  054-14 68 00  |  vhab@vanerhamn.se
 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.