Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det svenska A-landslaget 2019.

Info från landslagsledningen

Ett fantastiskt bra svenskt orienteringsår går mot sitt slut och vi börjar blicka framåt mot ett spännande 2020.

Här kommer lite information från landslagsledningen till dig som är löpare, ledare eller bara intresserad. Som vanligt: tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Tillsammans är vi starka!


facebookinstagramtwitter

Visst följer du svensk orientering på sociala medier?


RÖSTA PÅ TOVE - OCH BERÄTTA FÖR ANDRA!

Hörrni! Idrottsgalan i slutet av 2020 kommer att bli ett galet bra skyltfönster för #världensbästalandslag !

Vi har totalt fyra nomineringar: stafettjejerna på VM är nominerade i kategorin Årets lag, Gustav Bergman i kategorin Årets manlige idrottare, Tove Alexandersson i kategorin Årets kvinnliga idrottare och Håkan Carlsson i Årets ledare.

Sedan har ju Tove, vår färska Bragdguldsvinnare, en mycket god chans att även kamma hem Jerringpriset - och där kan vi ALLA vara med och hjälpa till!

SOFT pushar hårt i alla sina kanaler och det är jätteviktigt, och där har vi i och runt landslaget också möjlighet att bidra! En möjlighet vi självfallet ska nyttja!

Ju mer ljus vi får på vårt landslag, desto bättre förutsättningar kan vi få. Så enkelt är det. SÅ; dela förbundets Jerring-pushar, reinsta, retweeta. Och gör väldigt gärna era egna inlägg där ni berättar att ni har röstat!

Mer info om Jerringomröstningen hittar ni HÄR.

Som sagt; tillsammans är vi starka!

HÄR HITTAR DU ALL INFO OM VÅR VERKSAMHET

Planerna för landslagsåret 2020 finns nu på landslagsfliken på Svenska Orienteringsförbundets hemsida. Där hittar du bland annat dokumentet "Landslaget 2020" som beskriver landslagsverksamheten och det vi vill genomföra under året.

I dokumentet finns grundtankarna för landslagsverksamheten, hur organisationen runt landslagen ser ut, beskrivning av alla landslagsaktiviteter, uttagningsramar med mera.

Under landslagsfliken ligger även Excelfiler med landslagsprogrammet 2020 både för juniorer och seniorer samt våra policydokument rörande verksamheten. In och kika mer på allt detta här.

 

 

UTVECKLINGSPLANEN

Utvecklingsplanen beskriver hur du kan utvecklas som orienterare och hur utvecklingen blir hållbar över tid. Tanken är att alla som vill bli bättre som orienterare ska kunna använda planen och känna ett den tillför ett värde.

Även ledare och föreningar tror vi kommer ha stor nytta av planen för att förstå hur en orienterare kan utvecklas. Du hittar utvecklingsplanen HÄR.


ANTAGNA TILL RIG

Nu är det klart vilka som är antagna till Svensk orienterings RIksidrottsgymnasium från hösten 2020. Du hittar mer information om detta och de antagna HÄR
Just nu pågår antagningen till NIU (våra orienteringsgymnasium med status Nationell idrottsutbildning).

 

INTRESSANTA UTBILDNINGAR

Riksidrottsförbundet har under året flera intressanta utbildningar. Detta är ofta bra utbildningstillfällen då du förutom att få lyssna på bra föreläsningar också får chansen att byta erfarenheter och diskutera med tränare och aktiva från andra idrotter. Information om RF:s alla utbildningar läggs kontinuerligt upp här.

Titta gärna in på våra förbundsponsorers hemsidor.

Information och länkar hittar du här.

Hör gärna av dig med dina frågor och funderingar eller idéer kring utvecklingen av svensk elitorientering eller vår landslagsverksamhet!

 

Vi vill passa på att tacka er alla för ett fint 2019 och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

Vi hörs och ses snart igen!

/Håkan, Kalle, Thierry och Erik

 

Kontakt:
Håkan Carlsson 073-6922731
hakan.carlsson@orientering.se

Kalle Dalin 070-3050312
kalle.dalin@orientering.se

Thierry Gueorgiou
thierry.gueorgiou@orientering.se

Erik Mattsson 0730-540561
erik.mattsson@orientering.se

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.