Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hyresbostäder

Exklusivt

Bostadsmarknad

PORTAL BOENDE I HELA EUROPA – ÄVEN HYRESBOSTÄDER!

Vår portal täcker idag hela Spanien, endast etablerade mäklare.

LÄGENHET - EL PARAISO

El Paraiso är, som det spanska namnet antyder, ett paradis. En av kusten etablerade prestigefyllda urbaniseringar, denna gemenskap består av villor och lägenheter och har en fredlig miljö, som bevaras genom strikta regler för den typ av utveckling som kan ske inom dess gränser....


VILLA - ALICANTE - LOS ALTOS - COSTA BLANCA

Rymlig 2 sovrum 2 badrum fristående villa alla på 1 nivå med privat terrängparkering. ligger vid Los Altos mittemot Via Park 111, så bara en kort promenad till alla faciliteter. Fastigheten levereras delvis möblerad och i behov av mindre uppgradering men detta återspeglas i priset. Massor av lagringsutrymme och en av de bästa gemensamma poolerna i området.


VILLA - MIJAS - COSTA DEL SOL

Fastigheten är välbyggd och underhållen villa med speciell karisma och ligger på ett unikt läge med enastående utsikt, säkerhet och integritet i ett etablerat och välorganiserat samhälle nära tävlingsbanan och omgiven av golfbanor. Fuengirola stad och strand ligger cirka 5 min bil.


LÄGENHET - MARBELLA - COSTA DEL

Charmig lägenhet på bottenvåningen i bottenvåningen i andalusisk stil Las Lomas de Marbella Club Pueblo, på Golden Mile, bara en kort promenad till stranden och det berömda Puente Romano Hotel.


LÄGENHET - LA MATA COSTA BLANCA

3-rumslägenhet till salu i La Mata med havsutsikt . Promenad avstånd till hav och strand. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Costa Blanca. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa Blanca.


LÄGENHET - ALMERIA - MOJACAR COSTA

Fantastiskt lägenhet 3 sovrum / 2 badrum söderläge lägenhet på en frontlinje och litet komplex i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Mojácar Playa bokstavligen tvärs över gatan från stranden.


RADHUS - MANILVA - LA DUQUESA

Utmärkt radhus till salu i Princesa Kristina detta komplex är ett etablerat område i Duquesa med panoramautsikt över havet och Esteponas kust. Byggdes 2006.


TAKLÄGENHET - ESTEPONA - COSTA DEL SOL

Vackert dekorerad takvåning belägen i ett komplex vid stranden mellan Estepona och San Pedro och bara 5 minuters bilresa från staden Estepona.

facebooklinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.