Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 31, 2019


Hej på er!

Dagens Cheerinfo är också årets sista Cheerinfo. Från och med nästa vecka håller vi kansliet stängt och vi är åter den 7 januari.

Idag har vi skickat ut en mer utförlig instruktion om vad alla föreningar måste göra som nu fått sitt medlemskap hos oss godkänt. Den viktigaste delen av den informationen är med i detta Cheerinfo.

Tveka inte och hör av er om ni får problem på något sätt. Vi kommer bevaka mejl och hjälpa er som behöver hjälp med detta specifikt under nästa vecka.

Vi har även skickat ut Kallelse till Årsmötet för 2020. Den 22 februari kl 10 kommer 2020 års årsmöte att hållas på Clarion Amaranten i Stockholm. Glöm inte att skicka in namn på ert ombud.

 

Tävlingskommitten påminner också om att anmäla till DM. Sista datum för siste december för alla DM. Går in och gör er anmälan i tid!

Musketeers Funky Cheer har uppmärksammats för sitt Para-lag. Stort grattis till Stipendium!

Jag tipsar även igen om Tränarpasset. Tränarpasset är SISUs Idrottsböcker och SISU Idrottsutbildares gemensamma plattform. De skriver själva om Tränarpasset:


”En del av all kunskap och de kloka tips vi samlar in från forskare och tränare och andra med beprövad erfarenhet, samlar vi här i Tränarpasset. Att ständigt känna en nyfikenhet och ett sug efter att ta reda på mer är en stark drivkraft och en förutsättning för utveckling.”

Så ta gärna för vana och gå in med jämna mellanrum och titta, där finns mycket information att ta del av.

 

Slutligen vill jag och mina kollegor önskar er alla en riktigt fin jul. Ta hand om varandra under julhelgen, ät all mat ni längta efter och träffa alla goa människor ni inte hunnit träffa under hösten.

Vi hoppas att ni alla får ett riktigt gott slut och så önskar vi ett riktigt Gott Nytt År!

Cheerhälsningar
Kia Wulff

FöreningskonsulentAktivering av Cheerleading i IdrottOnline

Denna instruktion gäller ALLA föreningar som har cheerleading som aktivitet i sin förening.

I tidigare information har det verkat som det enbart gäller de som har sin hemsida vida IdrottOnline men detta gäller ALLA föreningar.

Anledningen är att ni måste aktivera en sida för Cheerleadingverksamheten. Den tidigare sidan ni har haft är kopplad till en annan idrott, troligtvis Gymnastik. Det går att ha flera olika sidor, varje sida är kopplad till en idrott.

Det är enormt viktigt att ni aktiverar er Cheerleadingsida så att aktiviteter, LOK-stöds rapportering mm kan ske på rätt sida och till rätt idrott – Cheerleading.

För att skapa upp sidan för Cheerleading-sektionen behöver man skicka in ett aktiveringsformulär, det hittar ni här: https://idrottonline.se/aktiveringsformular

Det sker alltså inte automatiskt när ni fått ert medlemskap hos oss som förbund utan ni måste själva begära om aktivering av Cheerleadingsidan.

Ytterligare information om vad som behöver göras gällande medlemsregister, aktiviteter och Idrottlyft har mejlat ut till alla föreningar. Hör av er till oss via mejl scf@cheerleading.se om ni ej mottagit mejlet med information.


Årsmöte 2020

Välkomna till Svenska Cheerleading förbundets årsmöte,

Lördag 22 februari kl 10.00-14.00. 

Plats: Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Varje förening har rätt att anmäla ett ombud med rösträtt. Anmäl ert föreningsombud här.

Varje ombud skall ha med sig en påskriven fullmakt till mötet för att ombudet ska ha rösträtt.

Alla handlingar inför årsmötet kommer att publiceras senast 3 veckor innan årsmötet på hemsidan under Årsmöteshandlingar.

Nomineringar
Önskar ni nominera till förbundsstyrelsen gör ni det genom att skicka ett mail till Valberedningen, valberedningen@cheerleading.se

Motioner
Motioner ska skickas in senast 6 veckor innan årsmötet och skickas via mail till scf@cheerleading.se. 


Påminnelse om DM anmälningar!

Ni glömmer väl inte och anmäla er till DM?

Sista datum för att anmäla lag till DM, oavsett vilket DM ni tänkt tävla på är den siste december 2019.

Anmälan gör ni via de länkar som skickats ut av respektive arrangör.

 


Stipendium

Musketeers Funky Cheer och laget Rainbow som är föreningens Paralag fick i början av november mottaga ett stipendium för sin verksamhet av Mariedals IK.


Träna och coacha unga idrottare

Till boken hör också en webbplats med fördjupande och kompletterande material i form av intervjuer, övningar, PDF:er med mera.

Författare: Fredrik Johansson

Webbplats: sisuidrottsbocker.se/tranaochcoachaunga

Läs mer!

Tränarpasset!

Varje tränare bör ha en grundläggande kunskap i första hjälpen!

Varsågod, här kommer det senaste Tränarpasset där vi delar med oss av kunskap om de vanligaste akuta skadorna och sjukdomstillstånd samt hur du behandlar dem.

Läs senaste Tränarpasset här!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.