Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 29 2019


Hej på er alla! 

Idag vikarierar jag Josephine på veckans Cheerinfo.
Hoppas ni alla haft en fin vecka och ni som ska tävla NALC till helgen har haft en bra uppladdning! Kan tänka mig att många utav er redan påbörjat resan mot Göteborg, kör försiktigt! 

Nu söker Svenska Cheerleadingförbundet en generalsekreterare, ni hittar mer information om tjänsten längre ner! 

Utbildningskommittén söker både nya utbildare och medlemmar som vill arbeta och bidra till att utveckla våra utbildningar. 

Med dagens Cheerforum finner ni även datum för SCA Spring cup som är en tyckartävling! 

Påminner om uppdaterade telefontider för kanslit.

Ni hittar även kanslit bemanning under jul och nyårshelgerna. 

 

Jag hoppas ni alla får en jättefin helg och ni som ska tävla NALC, stort lycka till!!  

 

Cheerhälsningar

Josephine Kalmlund
Vikarie Kanslit


SCF söker en generalsekreterare!

Nu söker vi en generalsekreterare till Svenska Cheerleadingförbundet! Är du den vi söker?

Är du en motiverande och målinriktad ledare med erfarenhet av idrottsrörelsen? Lockas du av att utveckla, driva och representera ett idrottsförbund i expansiv fas? Då kan du vara den vi söker i rollen som Generalsekreterare till Svenska Cheerleadingförbundet.

Du hittar mer information om tjänsten här:

http://www.cheerleading.se/nyheter/?ID=155145&NID=639558


Utbildningskommittén söker nya utbildare!


Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer. Nu söker vi fler utbildare för att hålla flera av våra olika utbildningar på olika ställen runt om i landet.

Om arbetet: Arbetet är förlagt mellan September-November, hur många utbildningar du håller beror på vilken utbildning du är intresserad av och vart i landet du befinner dig i. Arbetet är arvoderat efter upplärningsperioden.

Vi tror att du som söker till oss som utbildare har en pedagogisk utbildning såsom lärare, barnskötare eller liknande. Du är van vid att handskas med barn och unga samt är trygg med att tala inför en större grupp. Vi ser gärna att du har egen erfarenhet av att ha varit tränare och ha gått våra utbildningar, men det är inte något krav.

Välkommen med din ansökan till uk@cheerleading.se


Utbildningskommittén söker nya medlemmar!


Utbildningskommittén är SCFs beslutande och verkställande organ när det kommer till utbildningar och frågor som rör utbildningarna som förbundet tillhandahåller. Idag innehåller våra utbildningar ledarutbildning, tränarutbildning, tävlingstränarutbildning, tävlingstränarutbildning utveckling samt specifika utbildningar för performance cheer, spotters och gymnastik. Vi har också en utbildning för Active Cheer . Vi är i och med inträdet i Riksidrottsförbundet i en expansiv fas där vi har en möjlighet att nu utveckla våra utbildningar ytterligare. Nu söker vi nya medlemmar som är intresserade av att ta utbildningsnivån inom Svensk Cheerleading ett steg längre.

Arbetet är ideellt och UKs medlemmar lägger idag upp arbetet framförallt via telefonkontakt då vi är spridda över landet. Vi har uttalade ansvarsområden men är en arbetsgrupp som samtidigt jobbar tätt ihop. Arbetet är inte jämnt fördelat över året utan det är mer intensivt den första halvan av året. Vi har minst en arbetshelg per år och är representerade på arbetshelger med styrelse och resterande förbund.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete, är organiserad, har erfarenhet av styrelse och/eller kommittéarbete och har ett driv för frågor som rör utbildningar i allmänhet och Cheerleading i synnerhet. Det är meriterande att ha gått hela vår utbildningstrappa men inte obligatoriskt för att söka.

Välkommen med din ansökan till scf@cheerleading.se


SCA Spring Cup

Den 4/4 2020 är det dags för en till tyckartävling, SCA Spring cup och det är Skellefteå Cheer Athletics som håller i denna tyckartävling. 

Boka in datumet i era kalendrar! 


Påminnelse

Under kommande veckor kommer kansliets telefontider att vara begränsade och kommer vara resterande tid fram till jul.

Vi nåst fortfarande lättas på mejl.

scf(a)cheerleading.se

 

Telefontider under vecka 47-51

Tisdagar 13-15 och fredagar 13-15

Tisdagarna har Elin Söderström telefonjour och nås då på 079-3395418

Fredagar har Jospehine och Sofie telefonjour och nås då på 076-318 09 47

 


Kansliets bemanning under jul och Nyårshelgerna

Kansliet kommer hålla stängt för julledighet från den 16 december till den7 januari 2020

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.