Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

Nyhet i showroom: pfgSTOCKHOLM

 

Designer Frida Pontén guidar oss genom märket och dess tre unika designkoncept tillsammans med VD Katarina Berg.


– pfgSTOCKHOLM är ett litet, dedikerat företag som designar bijouterier och accessoarer skapade i vår designstudio i Stockholm. Vi vill helt enkelt göra vardagen lite härligare. Vi älskar hantverket, texturerna och lägger stor vikt vid de små detaljerna. I våra koncept har pärlor en central plats och därför arbetar vi endast med äkta sötvattenspärlor och Mother of Pearls i våra kollektioner. Vi erbjuder ett brett sortiment av smycken och accessoarer med blandade stilar och priser där god kvalitet är en självklarhet. Våra tre koncept består av Pearls For Girls – klassiskt elegant, Blush – flirtigt gnistrande och Noir – exklusivt coolt.

 – När vi designade Noir blandade vi det feminina & dekadenta från Paris med New Yorks coola attityder. Vi älskar det genuina hantverket i våra smycken med handhamrade ytor & vi ser perfektion i våra knöliga gigantiska äkta sötvattenspärlor. Den här kollektionen är för dig som vill ha lite mer. Av allt.

 
– Blush är ett koncept att bli kär i – det är bubbligt, roligt, vintage och glittrigt. Den här kollektionen skapades med mycket pirr i magen! Här hittar du de roligaste smyckena för ett sommarstrandparty, det mest gnistrande till bröllopet eller bara helt underbara detaljer till en vanlig kväll i stan.

 

– Vi älskar våra pärlor och de har en naturlig plats i PearlsForGirls-kollektionen. I den här kollektionen hittar du smycken som passar allt från kontoret till att glittra lite extra på en härlig middag! Vi har även lagt till lite färg på en del smycken, så att du kan få ihop dina outfits ännu bättre. Varmt välkommen in i vår gnistrande värld!

Designsamarbeten:

facebookhomepageinstagram

Välkommen att kontakta oss för besök och utlån från showroom.


 Bildbanken är uppdaterad med nyheter

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar, klicka här.