Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

När du vill att det ska fungera i praktiken

Jul på kontoret!

Vi har hjul på kontoret hela året, men så här sista veckan före julhelgerna festar vi till det lite extra.

Vi vill tacka alla våra kunder för förtroendet att få leverera till er under 2019! Vi har bland annat haft förmånen att leverera routerlösningar till industrin, fastighetsförvaltare, fordons- och maskintillverkare. Ett exempel är samarbetet med Ponsse. 

Vi har öppet alla vardagar under jul och nyår men med något begränsad bemanning.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Vi är nu distributör för HW-group

Vi lägger successivt upp HW-groups sortiment i web-shopen.

En trevlig nykomling är IoT-enheterna i SD-serien som rapporterar direkt till en molntjänst. Enheterna finns i flera varianter med olika antal in/utgångar.

Gemensamt är molntjänsten Sensdesk och att enheterna kan anslutas via WiFi eller Ethernet och då matas via PoE.

 


http://www.acandia.se/

Kärt återseende!

Ett kärt återseende, vattenläckagelarm från HW-group.

Vi har nu åter det uppskattade vattenläckagelarmen på hyllan. Sensorkabeln larmar redan vid mycket små mängder vätska, några droppar eller kondens räcker. Sensorkabeln kan vara upp till 85m och en anslutningskabel på upp till 100m vilket gör det lätt att täcka stora ytor.


Full flexibilitet vid fältmätningar

Med Ayyekas Wavelet får du en komplett mätenhet som skickar mätdata direkt till en molntjänst. Wavelet är batteridriven och tål tuffa miljöer. 

Du kan ansluta standardgivare till Wavelet vilket gör att lokala larm för nivåer, luftfuktighet mm kan fås direkt i telefon eller integreras med överordnade system.

Genom att övervaka miljödata online kan förändringar i exempelvis vattenkvaliteten snabbt identifieras och korrigerande åtgärder vidtas. 


www.cometsystem.se/

Onlinemätning av vattenkvalitet

För att möjliggöra onlinmätning av vattenkvalitet kompletterar vi nu med sensorer från Aqualabo. 

Sensorerna kopplas direkt till Waveleten och ni får larm via SMS direkt i telefonen vi överskridande av gränsvärden. Vi har sensorer för att mäta konduktivitet, turbiditet, syrehalt, Ph, temperatur mm.

Vi kompletterar löpande med sensorer för all typ av miljödata, saknar du någon sensor får du gärna hör av dig på info@acandia.se så hör vi med våra leverantörer.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.