Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V3 2020

http://www.acandia.se/

DEGA - ny leverantör av gaslarm

Det senaste tillskottet till vårt utbud av gaslarm för giftiga och explosiva gaser är DEGA. 

DEGA är en ledande tillverkare av system för gaslarm bestående av gastransmittrar och gasdetektorer samt gaslarmcentraler. I sortimentet finns gasdetektorer för de flesta giftiga och brännbara/explosiva gaser.


Gateway för M-Bus mätare

HW groups PWR är en serie smarta Ethernet-gateways som samlar in mätdata via M-Bus för fjärrövervakning av vatten, el, gas eller värmeförbrukning. Finns för anslutning av 3, 12 eller 25 mätare.

Mätdata blir tillgängliga via webbgränssnitt, SNMP, e-postmeddelanden eller loggfiler. HWg-PWR3/12/25 varnar vid onormala värden via e-post eller SMS som kan skickas via en SMS Gateway HWg-SMS-GW3 i samma LAN.


Comet Cloud - Nu även för GSM-logger

Den nya generationen GSM-logger kan nu skicka mätvärden till Comet Cloud. Det gör det enklare att snabbt visualisera mätdata och komma åt alla loggrar som finns i ett system.


Robustel R1510 - kompetent, smidig & prisvärd

Robustel utökar sitt routerprogram med R1510, en mycket kompetent och prisvärd router.

Det lilla plastchassit till trots har den två Ethernetportar och ett stort antal standardfunktioner som gör den användbar i många krävande applikationer där det ställs höga krav på säkerhet och tillförlitlighet. 

Passa på, introduktionspris fram till fredag den 7 februari.


www.cometsystem.se/

Tips - nu kan alla se väderdata online

Här kommer ett tips till alla våra prenumeranter. Ladda ner appen WeaterLink från Davis Instruments så kan du se vädret på närmaste publika väderstation gratis!


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.