Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 26 2019


Hej på er alla

Idag har jag nöjet att få presentera Emilia Landö (fd Avelin) som nu kommer leda projektet för anslutande av våra medlemsföreningar via RF. Ni finner en kort presentation av henne här nedan.

Det är nu Emilia som kommer hantera era ansökningar som inkommit, titta på era stadgar och dokument och hon kommer kontakta er om ni behöver komplettera med något mer.

Vill ni komma i kontakt med henne når ni henne på emilia.lando@cheerleading.se

Vi har tidigare meddelat att EM kommer hållas i Italien men inget datum har varit bestämt innan. Nu finns datum med i dagens Cheerinfo.

Även en lite hälsningar från Utbildnings kommitteen att där finns fler utbildningsplatser på några utbildningar så missade ni innan i höst finns det möjlighet.

Jämställd Idrott är ju något vi strävar efter, vad innebär det för dig och din förening? Ta gärna en diskussion i tränargruppen, i styrelsen och med era medlemmar. Det ni tar för givet kanske någon annan har en annan uppfattning om. Att diskutera och ta upp frågorna är alltid bra.

I helgen kommer flera av våra domare och några tränare gå en ICU utbildning som kommer hållas i helgen. Vi har även några utbildningar, gymnastik och tävlingstränare i helgen. Vi önskar alla lycka till.

 

Cheerhälsningar

Kia
Föreningskonsulent


Får vi presentera....

Emilia Avelin Landö kommer nu ansvara för projektet anslutande av våra medlemsföreningar via RF

Emilia säger själv följande:

- Under mina 8 år i cheerleading har jag fått många perspektiv genom att vara aktiv, tränare, föreningsansvarig och landslagsmedlem i Team Sweden Coed.

Som projektledare  för anslutande av våra medlemsföreningar via RF ser jag fram emot att få arbeta som en

länk mellan föreningarna och Riksidrottsförbundet under inträdesperioden och jag hoppas och tror att min juristexamen kan vara till hjälp.


Utbildningsmöjligheter!

Det finns fortfarande utbildningsplatser kvar till följande utbildningar:

VÄSTERÅS

Ledarutbildning 7/12
Tränarutbildning 8/12

STOCKHOLM

Ledarutbildning 9/11
Tränarutbildning 10/11

 

Missade ni och blev utan utbildningsplats tidigare i höst, passa på då det finns en hel del platser kvar till dessa utbildningar.

Välkomna med era anmälningar.

 


3 to 5 July 2020

 

Verona, Italien kommer i år att vara värdstad för ECU European Cheerleading Championships 2020.

Nu är även datum klart!

Boka in den 3-5 juli 2020!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.