Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

CATWALK – Från Glada Hudik till New York
Premiär: Januari 2020

Den 14 september gick Glada Hudik-teatern catwalk i New York. Kläder från den svenska designern Frida Jonsvens och smycken från Caroline Svedbom visades upp till ett arrangemang av Aviciis musik.

 

Sedan i februari har en speciell långfilm spelats in tillsammans med Glada Hudik-teatern och den sista delen filmades nu i september under Fashion Week i New York. Filmen handlar om att gå mot strömmen, bryta skeva ideal och att våga satsa på sina drömmar.

Foto: Charlie Bennet

– I april 2019 träffade jag Pär Johansson, grundaren till Glada Hudik-teatern, som berättade om CATWALK - Det stora filmprojektet. Budskapet med filmen gick rakt in i hjärtat, säger Caroline Svedbom, designer och grundare.

 

– Den svenska designern Frida Jonsvens, som skapat helt magiska och unika klänningar till Catwalk, hade en önskan om att modellerna även skulle bära specialdesignade smycken. När hon frågade mig om jag ville vara med och ta fram smycken för att matcha hennes kreationer tackade jag självklart ja. Vi har under flera månader träffats, bollat idéer och tillsammans skapat något helt unikt. Det känns fantastiskt och oförglömligt att ha fått vara med på denna resa. Slutresultatet som visades på en couturevisning under Fashion Week i New York blev succé!

– Jag är så glad och tacksam över att vara delaktig i detta stora projekt. Jag hoppas att filmen kommer få oss att tänka mer med hjärtat, vara mer öppna för människors olikheter och se allas lika värde.

Under presskonferensen uppmärksammades projektet av bland annat prinsessan Madeleine och Childhood USA. På bilden ser ni Madeleine tillsammans med Emma.

– Nu är vi två prinsessor i New York, sa Emma Örtlund, en av modellerna från visningen.

 

 

Filmen CATWALK har premiär i slutet av januari 2020

 

 

För vidare intervju med Carolin Svedbom eller  högupplösta bilder, maila oss: press@starstudio.se 

 

facebookhomepageinstagram

Välkommen att kontakta oss för besök och utlån från showroom.


 Bildbanken är uppdaterad med nyheter

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar, klicka här.