Klicka här för att se nyhetsbrevet i webbläsaren.


NYHETSBREV nr 4/2019

Fortlax siktar mot nya mål

Fortlax har tillsammans med Piteå Näringsfastigheter investerat i två toppmoderna lagringshallar på Öhns Industriområde i Öjebyn. Med ny ägarstruktur siktar de nu mot att bli nordens ledande datacenter. 


Högt i tak hos SAVO i Öjebyn

Visste du att SAVO är ett av Sveriges största bokbinderier? Eller att de är en stor underleverantör, bland annat till Lindbäcks Bygg? Häng med in till en viktig arbetsplats, som bidrar till näringslivet och samtidigt får människor att växa.


Piteå Näringsfastigheter har ny styrelse

Vi säger välkommen till vår nya styrelse, där alla förutom Anders Nyström och Martin Åström är nya på sina poster. Mandatperioden löper mellan 2019 och 2023. 

Övre raden: Mikael Borgh, Martin Åström, Helena Stenberg, Jonas Vikström och Linda Rosén. Nedre raden: Liselott Seldén, Anders Nyström och Åsa Nordmark.

PnF har fastigheter av många olika slag och hyr ut lokaler på alla möjliga platser runt om i kommunen. Det är nu dags för en ny omgång i vår tävling. Vilken fastighet söker vi denna gång? (fastigheten med det röda huset i mitten av bilden). Ange fastighetens adress eller det företag som är hyresgäst här.

Skicka ditt svar till info@pnf.se tillsammans med namn, mailadress och mobilnummer, senast tisdagen den 22 oktober. Bland de rätta svaren lottar vi ut ett fint hemligt pris.


Välkommen in till Kompetenslaget

Hos Kompetenslaget är nya tjänster ständigt under utveckling. Nu växer huvudkontoret i större och nyrenoverade lokaler. Följ med in och se hur fint det blev.


Har du bokat motorvärmare?

Nu börjar minusgraderna göra sig påminda och det är hög tid att teckna sig för motorvärmare.
Mer information finns här

Kontakta Carina, tel. 0911-933 95 för Furunäset och Marina, tel. 0911-933 83 för övriga fastigheter.

FURUNÄSET FÖRETAGSBY

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats. Den unika miljön är naturnära, omgiven av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader, bara några kilometer från Piteå centrum. Ett stort antal företag är verksamma här och bekvämligheterna är många. På området finns fri parkering, restaurang, café, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell. Här kan du jobba i en stimulerande miljö där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Lokal i Borgens västra flygel

Nu finns en hyresledig kontorslokal i Borgen om cirka 346 m², med ingång via Borgens huvudentré. I lokalen finns 11 kontor i en pampig korridor, eget konferensrum, fikarum med kök och tre toaletter. Generös takhöjd och stora, välvda fönster med breda fönsterbrädor. Kontoren vetter mot gröna ytor, både mot utsidan av Borgen och mot innergården. Färgerna på väggar och golv är neutrala i grått och vitt och kontorsdörrarna har glaspartier för optimalt ljusinsläpp. För större konferenssällskap finns en amfiesal i sluttande biosittning med plats för 130 personer att hyra i flygeln bredvid. Läs mer här. 

Furuvalvet Kontorshotell

Trevliga och moderna kontor i trivsam miljö vid Furunäset Företagsby. Kontoren, som mäter 9-17 m², har kodlås, generös takhöjd, ljusa ytskikt och mörkgrå ljuddämpande golvmatta. Entrélounge, lunchrum och omklädningsrum delas med övriga hyresgäster i huset. Hyresgäster har tillgång till fri parkering. Internetanslutning tecknas via vår partner PiteEnergi. Träningsanläggningen Step In ligger dörr i dörr. Läs mer här

Unik och rymlig lokal i Borgen

Annorlunda och mycket trivsamma lokaler i Borgen, ovanför och med samma ingång som Borggårdens Matsalar. Lämpliga för ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser. Förutom ett fantastiskt konferens-/kontorsrum med generöst ljusinsläpp från ett stort halvmåneformat fönster finns här sju kontor i storlekar från 10-25 m², kök, två toaletter, bastu med omklädningsrum samt förråd. Läs mer här

 

Industrilokal Tallheden Bergsviken

Industrilokal med praktisk planlösning som mäter 235 m² fördelat på verkstad, förråd och fikarum. Lokalen har en travers med 5 tons kapacitet samt en elldriven port, ca 4 meter hög. Parkering finns direkt utanför lokalen och uteytan är inhägnad med grind som kan låsas. Läs mer här.

 

Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  

Vill du ha mer information om lokalerna eller hittar du inte det du söker? Hör av dig till Johannes: 0911-933 91 eller Jenny: 0911-933 99.

Behöver du göra en felanmälan?

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt. Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller telefon: 0911-933 66. 


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.