Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 21 2019


Hej på er alla

Känslan att få tillhöra! Känslan att inte behöva be om ursäkt för att man nu stiger in i Idrottens Högsäter utan vetskapen att här hör man hemma är fantastisk! I år var jag på mitt första möte på RF sen vi blev invalda som eget förbund, ett eget SF! Smaka på orden, det är magiskt!! Känslan av alla som kommer fram och gratulerar, som vill pratat och vill framför att de tycker det är enormt roligt att vi nu är med är överväldigande och enormt rolig.

Vi varit en sport och stått på stabila ben som förbund länge men att ha fått erkännandet att vi tillhör

På väg in till Riksidrottsförundet!

Svensk Idrott och att vi kommer få ta del av all den kunskap, glädje, arbetskraft och idrottsrörelsen erbjuder är bara MAGISKT!

Vi avslutar nu denna fredagen men hjärnorna fulla av information från våra möten. Möten och utbildningar i dagarna två. Vi hade en massa frågor vi ville ställa och fråga om och många har vi fått svar på men vi har även fått nya frågor med oss.

Jag förstår att ni föreningar har en massa frågor och vi lovar att vi kommer kunna ge svar på dem inom en snar framtid.  

Vad skall hända och när skall ni agera? Det är en del av de frågor jag får ofta just nu. Jag svara på den frågan;  - Vi skall skynda långsamt.

Ni som har dubbelmedlemskap skall inte kasta er ut från ert det förbund ni är med idag. Det kommer bara skapa problem för er och RF om ni försvinner innan ni hunnit söka medlemskap hos oss för det kommer ni alla behöva göra.

Vi kommer ut komma med specifik information exakt hur detta skall gå till när vi säkerställt att vi har allt under kontroll gällande administrationsverktyg.

Jag vill ändå uppmana er alla att redan nu se över att ni har era stadgar digitalt och ni som även vet vart ni har ert bildandeprotokoll, alltså det protokoll som fördes när ni bildade er förening.

Har ni varit verksamma i många, många år och styrelser har kommit och gått och ni känner att ni inte exakt vet var det protokollet är? Lugn, det löser sig ändå. Vi kommer då vilja att ni skickar in ert senaste årsmötesprotokoll tillsammans med era stadgar.

Men vi återkommer med exakt hur och var ni skall skicka in och hur det kommer gå till. Vi jobbar på så fort vi bara kan och tro mig, vi är lika ivriga som ni att få komma igång med detta.

TK släpper idag nya dokument så in och läs dem så ni är uppdaterade inför kommade säsong!

LU söker projektledare för Mixade landslaget Team Sweden Coed, är det kanske dig vi söker?

Inlägget om glasögon för barn som Synsam nu gratis delar får ni gärna delge era aktiva i era föreningar! Det är ett fantastisk erbjudande om gratis glasögon. Man får ett par per barn och de finns i två olika storlekar men bara i en modell.

Jag hoppas att ni alla får en fortsatt fin helg, jag kommer ta med mig MAGIN in i helgen och försöka sprida den till andra.

Cheerhälsningar
Kia

Föreningskonsulent


SCF söker projektledare för svenska mixade landslaget 201 9/2020

Vi söker dig som brinner för landslagsverksamhet i cheerleading och som skulle se det som en ära att få vara projektledare för Sveriges mixade landslag. Arbetet innebär att hjälpa coacherna i alla de aktiviteter runt omkring landslaget såsom bokningar av bilar, hotell, hallar etc. På plats i Orlando följer du med laget på deras träningar och supportar dem med vad de behöver.

För att kunna göra en rättvis bedömning så behöver vi veta mer om vem du är. Skicka in ett CV där du presenterar kort vem du är, vilka dina styrkor/resp svagheter är och varför just du skulle bli utsedd som projektledare.

Arbetet kommer vara på ideell basis men ersättning för resor o boende kommer att utgå. Vi vill att du skickar in din intresseanmälan senast den 1 september till lu@cheerleading.se.

För mer information samt vid eventuella frågor tveka inte att höra av dig till lu@cheerleading.se.

Vi ser fram emot att få höra från dig!!


Idag släppte TK både TB och en ny version av TR.

Här hittar ni TB och TR

Alla ändringar är gulmarkerade i dokumenten för att ni lätt skall kunna se dem.

Gå in och läsa dem noga för att vara riktigt väl förberedd på kommande säsong.

Läs hela dokumentet för att säkerställa att ni inte missar någon lite ändring. Tillägg är gjorda på en del ställen och framför allt se Masters och Paracheer.

 


Årsmöte 2019

Alla handlingar inför årsmötet ligger på hemsidan.

Här finner ni alla dokument

Glöm inte att anmäla ert ombud till årsmötet så att vi får korrekt ombudslista samt rätt namn på röstkorten.

Här anmäler ni ert ombud!

Glöm ej att ni även skall ha med er en Fullmakt för ert ombud och denna skriver ni från vår hemsida.

 


Alla ska se! – nu får alla barn med synfel aktivitetsglasögon

Synsam har nu tillsammans med Generation Pep, Essilor och Aller media ger nu alla barn Gratis aktivitetsglasögon!

De vill tillsammans öka motivationen för en mer aktiv fritid och ett synfel skall inte vara ett hinder.

Då dessa glasögon och glas är av polykarbonatplast vilket är godkänt att tävla och träna i.

Ni hittar Synsams pressmeddelande här!

Har ni någon aktiv som behöver ha glasögon på kommande tävling rekommenderar vi er att rekommendera dessa glasögon.

TK kommer ej begära in Dispensansökningar för dessa utan kommer tillåta att man tävla med dem på kommande tävlingar.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.