Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Inner – experten på smarta lösningar så man orkar
Med känsla och tillit

Så populärt att tycka att ansvaret ligger på arbetsgivaren, men återhämtningen handlar i hög grad om att varje person nyttjar pauserna på jobbet genom att; snacka med kompisar, gå en promenad eller bara stretcha lite – istället för att dyka in på FB och andra hjärn-stimulerande aktiviteter.


En artikel som Arbetsmiljöforum har publicerat talar om att var femte individ har svårt att sova på grund av sitt arbete och var tredje jurist upplever negativ stress. Det visar en kartläggning som fackförbundet Jusek gjort. Mest stressade är kvinnliga jurister. Men är detta fenomen specifikt vanligt bland jurister? Självklart inte, utan detta finns och påverkar nästan alla i vår omgivning och i dagens samhälle. 

Akut stressreaktion är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige

Människor är unika i sitt slag med en fantastisk hjärna som kan fatta komplexa beslut och långtgående slutsatser. Men myntets baksida är att vi människor behöver tid för återhämtning. Det är inte skadligt i sig att arbeta lite mer under en begränsad tidsperiod, men för att en god arbetsmiljö ska bibehållas krävs tid för reflektion samt tid för återhämtning och perioder när trycket inte alls är lika stort.

Inners erfarenheter och kunskap är att människor idag själva stressar hjärnan genom att ständigt aktivera den via sociala medier, mejl, dataspel, TV och andra elektroniska stimulantia.

Den två största ”bovarna” är sociala medier under pauserna på jobbet samt före sovandet – typiskt t o m i sängen.

Dessa två ”bovar” gör att hjärnan överhettas och faktiskt krymper, visar aktuell forskning.

Ta en tupplur på 5 min istället lite då och då under dagen – det ger enorm energiladdning.

Lycka till!  


Kärntruppen - Inners Coacher


Robert Nilsson

Han är diplomerad ICF-coach. Han arbetar även som behandlingsassistent sedan 15 år tillbaka. Har även varit aktiv idrottare, tränare och ledare inom brottning. Robert arbetar efter mottot "Det är lättare att lägga till en god vana än att sluta med en ovana." Robert har ett rakt och tydligt förhållningssätt i sin coachning.


Caroline Säll

Hon är certifierad Stress- och friskvårdsterapeut samt Certifierad ICF-coach med kognitiv inriktning. Hon vill förmedla kunskap om hur vi kan hantera smärta och värk samt upptäcka stressrelaterade problem i arbetslivet och privat.


Jan Hultén

Han är certifierad ICF-coach på ACC nivå och har alltid haft ett brinnande intresse för individens och gruppens utvecklings potential att få individer och grupper att växa. Det har också lett till ett långvarigt engagemang inom flera idrotter på olika nivåer.


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!

Face book

Instagram

Linkedin


Ingela Guldberg

Hon är certifierad samtalsterapeut, ICF-coach, diplomerad BodySenseterapeut, kostrådgivare och Mindfulnessinstruktör. Hon brukar kalla sig för motivator, eftersom det är en del av hennes drivkrafter. Att kunna inspirera och motivera till att få ett lönsamt företag med motiverade individer är det som hon allra mest brinner för. 


Anna Netz

Hon är certifierad ICF-coach arbetar inom ledarskap, kommunikationoch målfokusering. har lång erfarenhet inom sjukvård, fysiologi och HR arbete bland annat med hälsofrågor. Vi behöver ta hand om våra tankar och känslor för att må bra. Vi själva styr våra tankar. 


Michael Anderquim

Han är diplomerad ICF-coach, fokuserar på stresshantering, prestationsfrågor, positiv lösningsfokusering, motivation & målplanering. Har även gedigen kunskap inom kost, motion & träning. Michael med sin breda yrkes- & branschprofil är van att jobba som mentorcoach där karriär, omställningsfrågor, personalutveckling och stresspåverkan hamnar i fokus.


Helén Gustafsson

Hon är certifierad och diplomerad ICF-coach på ACC-nivå. har bland annat arbetat som jobbcoach med Arbetsförmedlingen. Tro att det är möjligt och att fokusera på det som är bra, istället för att bara leta fel. Att utvärdera om det inte går enligt plan för att hitta en bättre väg nästa gång.


Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.


Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.