Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev i Februari 2020

 

Din egen styrka – ditt mentala inre rum

Inom den mentala träningen får man tidigt lära sig att jobba med sitt inre rum. Detta rum kan användas till tusen saker och ger dig grymt många möjligheter till balans, styrka, mentala verktyg, ro och lugn och ja massor. 

Till att börja med lär man sig först alltid om den muskulära avslappningen som vi berört tidigare. Därefter är det lättare att ta till sig detta med det inre mentala rummet då man lärt sig att finna lugnet och avspänningen i kroppen först.

Du väljer själv ditt mentala rum och skapar det eller inreder det som du vill. Det roliga är att rummet inte måste vara ett fysiskt rum utan en plats ute eller en plats som inte ens finns. Det är dock den plats du själv har valt och skapat som du vill. Som du kommer att ”se” framför dig.

I ditt inre rum får du först alltid träna dig på att må bra och kunna känna harmoni och balans. I framtiden kan du använda detta rum mer avancerat och t ex här kunna hålla dina presentationer, genomföra dina lopp, utveckla ditt team på nästa styrelsemöte, möta din nästa stora kund, ta tag i en medarbetarkonflikt mm.

Här finns ingen verklighetskontroll så du får göra precis som du vill och du lär dig snabbt att din hjärna hjälper till med fri och livlig fantasi. Du kan här t ex hålla din presentation på det bästa sätt du vill att den ska göras. Du kommer dessutom att kunna uppleva hur väl presentationen tas emot och hur mycket uppskattning du får för ditt jobb.

Allt i ditt inre rum blir på riktigt och du ser dig själv som delaktig i denna video som spelas upp. Här t ex ser idrottare sig själva vinna OS-guld och det är sedan den känslan och upplevelsen de försöker nå upp till under oändliga träningspass och mängder av tävlingar.

Detta funkar även för dig i alla situationer du vill. Det är ett magiskt rum med oändliga möjligheter.

Känner du att du också kan ha nytta av den mentala träningen och arbetet med det inre mentala rummet så säg till mig så lär jag dig mer. 


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

 

En gåta:

Jag är lång när jag är ung, men kort när jag är gammal. Vad är jag?

Träna hjärnan - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. 

Svar på föregående månads gåta:
De magiska sandkornen.

Stylingtips:

 

Nu är då våren här. Ja egentligen har det varit vårigt ute ganska länge men nu är det också dags för oss att satsa på vårkläder.

En del trender som är speciella för våren är aktuella även denna vår. Tänker då på att det nästan alltid är inne med blommiga kläder på vår och sommar. I vår kanske extra mycket så. Stora exotiska blommor och tänk kanske lite hawaiskjortemönster. Urk tänker en del men jag tror ni fattar. Himla massa blommor helt enkelt.

De stora breda och de långa snipiga kragarna är också inne igen. Helkul tycker jag som gärna ser lite udda och annorlunda i våra klädmodeller. Lite 60- och 70-tal med det.

Cityshortsen blir också ett stort måste i vår. Shorts finns ju alltid förstås men dessa är lite mer dressade och passar ofta väl in i vår jobbklädsel (beror på vad du jobbar med förstås).

Självklart är vitt alltid aktuellt och helt rätt på våren och i synnerhet sommaren. Kul också att det är en del neonfärger som gör sin återkomst och det är fräckt. Gillar färg! 

Västar i alla dess former är också något du med fördel kan välja i vår. Gör ofta underverk med din kroppsform och lyfter klädsel flera nivåer. Inte bara då ihop med en kostym utan västar över toppar och tröjor ja allt.  

Denim är som alltid stort så go crazy om du är ett jeansfan och även läder och mocka är hett. Numera finns det veganska läder som är ännu mer rätt.

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.