Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V45 2019

http://www.acandia.se/

Få koll på VA-nätet

 Nyhet - Wavelet från Ayyeka.

Vi är stolta och glada över att vi får representera Ayyeka i Sverige och Norge! Deras basenhet Wavelet passar perfekt in i vårt sortiment och möjliggör fjärrmätning med standardsensorer där mätdata presenteras i en snygg och lättanvänd molntjänst.

Finns behovet kan värdena överföras till övergripande system.

Basenheten är batteridriven och tål montering i de flesta miljöer. Vi erbjuder även sensorer för mätning av vattenkvalitet, nivåmätning av vätska samt väder och miljödata.


Nyhet Robustel R2110 med 4 x ETH

Nykomlingen i Robustel-familjen, R2110, är en kraftfull mobil industrirouter med 4st Ethernetportar.

Den kan matas via PoE samt anslutas via RS232 och RS485.
Den har en digital ingång + utgång samt funktioner såsom VPN, Keep-alive, WAN-failover och WiFi som standard.

 


Enkel lösning för att se väder online

Vi får allt mer information direkt i mobilerna. Davis Instruments har anammat detta och erbjuder nu en gateway som du ansluter till internet via WiFi eller nätverkskabel. Önskade givare ansluter du trådlöst på upp till till 300m avstånd.


Temperaturlogger att skicka med varorna

Hanterar ni temperaturkänsliga varor? Efterfrågan på att kunna dokumentera rätt temperatur under transport och snabbt kunna avgöra om produkterna utsatts för "fel" temperatur ökar.

Med våra små temperaturloggers som skickas med godset ser ni direkt om gränsvärdet har över/underskridits under transporten.

Loggrarna finns i fler varianter för mätning av temperatur och luftfuktighet, med insticksgivare, i engångsutföranden och i mer avancerade varianter som klarar stora temperaturspann och automatiskt laddar upp mätdata till molntjänst.

 


www.cometsystem.se/

Powercable MQTT

Nu finns den populära uppkopplade skarvsladden även i en version med MQTT.

MQTT är ett resurssnålt protokoll för överföring av data via en server. Det är lämpligt för IoT-applikationer, där olika sensorer sänder mätdata till en server som skickar datat vidare till styr- och reglersystem, webbservrar eller direkt till datorer eller mobiltelefoner.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.