Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V37 2019

http://www.acandia.se/

NETIO PowerCable

Den smarta skarvsladden som är uppkopplad via WiFi används i allt fler applikationer. Nu har serien utökats och vi kan erbjuda de flesta kommunikationsprotokollen, dessutom till ett lägre pris! Gå direkt till produktsidan här.


Grindstyrning - nu 4G och uppdaterad mjukvara

Under en period har vi erbjudit GateContol i både 3- och 4G versioner. 3G utgår nu ur sortimentet och vi ger 30% rabatt på de vi har kvar i lager. Först till kvarn gäller.

Den uppdaterade mjukvaran i 4G-varianten möjliggör styrning från dolt/okänt nummer. Dolt nummer används bl.a. av räddningstjänst och en del kunder har efterfrågat en lösning som fungerar oavsett vilket nummer man SMS:ar från, bara man kan säkerhetskoden.


Mätning och styrning över nätet - från 770kr

Oavsett om du vill övervaka och styra enheter inom ditt nätverk eller på distans via Internet kan produkterna från Teracom vara lösningen för dig. I sortimentet finns allt från enkla enheter med  två in- och utgångar för enklare applikationen till dataloggrar med 24 kanaler. 


Comet websensorer

Pålitliga sensorer som levererar tillförlitliga mätdata över tid. Vi utökar löpande sortimentet av våra uppskattade websensorer från Comet System. Använd gärna filterfunktionen till vänster på fabrikatssidan så hittar du lättare vad du söker. Hittar du du ändå inte det du söker, kontakta oss gärna så hjälper vi dig!


www.cometsystem.se/

Temperatur och luftfuktighet

Så hänger det ihop.

Generellt gäller att desto varmare luften är ju mer fukt kan den bära. Läs mer om hur det hänger ihop här.

Vi har ett brett utbud av transmittrar med intern och externa givare, med och utan display, reläutgångar mm. Enklas söker du via kategorin Givare & Transmittrar på vår hemsida. I drop down menyn kan du välja att söka brett eller lite mer specifikt. Du kan även använda filterfuktionen till vänster.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.