Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

EN LYCKAD INVIGNING

Trots vissa utmaningar med en hel del nederbörd blev det en trevlig invigning av Multibanan i söndags. Ca 100 personer hade tagit sig ut för invigningen och de fick se Pontus Kåmark och Alhadji Jeng möta Mikael och William Nilsson i Footgolf där till slut far och son Nilsson drog längsta strået. Sedan var det dags för golfarna där banans arkitekt Pierre Fulke i par med Årets Öijaredsambassadör 2018 Kevin Bengtsson tog sig an herrelitens Oscar Florén och damelitens unga Nelly Wiktorson. Det blev en tuff kamp med många birdies ända fram till sista hålet där Oscar till sist kunde avgöra med sin birdieputt från ca 4 meter. När de meriterade frisbeegolfarna Pierre Fager och Emil Isaksson precis skulle dra igång sin match tilltog regnet men trots detta följdes duon av ca 15 personer som fick bevittna en fin uppvisning där Emil med mycket bra spel och många birdies kunde ta en komfortabel seger.

Totalt spelades ca 100 ronder under invigningsdagen med bla två st Hole-in-one och ett prydligt banrekord i golf på 100-banan med fem under par. Flitigast denna dag var Elias och Jörgen Haggren som under invigningsdagen spelade 36 hål golf, 9 hål Footgolf och 9 hål Frisbeegolf.

Vi låter nu Multibanan växa till sig ytterligare och räknar med att kunna öppna i början av juli.

JÄMSTÄLLD GOLFKLUBB

Öijared Golfklubb kan nu titulera sig Jämställd Golfklubb och fick ta emot ett diplom för detta av Claes Björklund från Svenska Golfförbundet. Klubben har arbetat i golfförbundets klubbutvecklingsprogram kring jämställdhetsfrågor sedan 2017, med Anki Govenius som processledare, och arbetet fortsätter. Det finns mycket vi kan göra för att fortsätta locka fler kvinnor, i alla åldrar, till golfen och Öijared, och att få dem att trivas i klubben. 

I samband med invigningen skedde avtackning av Charlotte Dellblad, som arbetat i vår styrelse sedan 2011. Charlotte verkar fortsatt för Öijared och golfen i styrelsen för Öijared Resort fr.o.m. 2019. Vi tackar Charlotte för hennes positiva arbete i golfklubbens styrelse och önskar henne fortsatta framgångar i sitt nya styrelsearbete.

ÖIJAREDS AMBASSADÖR

Till 2018 års Öijareds-ambassadör har styrelsen för Öijared Golfklubb utsett Kevin Bengtsson. Han fick ta emot ett stipendium av Jonas Brandström på 15.000 kr under invigningsdagen. Kevin spelar professionell golf på Ecco Tour och är en av våra duktiga spelare i herrelitlaget.

FOOTJOY

Nu på lördag den 15 juni kommer FootJoy till shopen för ett shoe-fitting event. Detta är den perfekta dagen för att få hjälp att prova ut en anpassad sko från FootJoy. Det finns en expert på plats som hjälper dig på bästa sätt! Varmt välkommen till shopen. 

HÖSTRESOR

Sista chansen till höstens resor med Öijared Golf Academy! De erbjuder två spännande resor i oktober, där det fortfarande finns ett fåtal platser kvar för dig som är intresserad. Läs mer och anmäl dig snarast via deras hemsida.

AFTERWORK

Fredag den 28 juni kl. 17.00-19.00 gästar musikern Per Strandberg oss och vi har självklart specialpriser i restaurangen både gällande mat och dryck! Välkommen sista fredagen i varje månad fram till september på afterwork. 

ERBJUDANDE KL. 17-19 
Golföl 30 kr
Pilsner 50 kr
Glas vin 50 kr

Alkoholfritt alternativ finns

Sweet & Spicy 75 kr
En lite mindre maträtt som du hämtar direkt från vårt utekök.

GLAD SOMMAR

Vi vill passa på att önska er en fin sommar med mycket golf, sol och värme. Vi har öppet alla dagar för golf, lunch, middag, boende eller om du vill för ett dopp i vår pool. Ta gärna med dig familj och vänner till oss på Öijared och njut. Våra nyhetsbrev fortsätter under sommaren. Följ oss gärna via facebook, Öijared Resort och Öijared Golfklubbs egna facebooksida. Om du använder Instagram, hashtagga oss gärna #öijaredresort

facebooklinkedininstagramhomepage

Välkommen till Öijared- en egen värld

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.