Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev sommar 2019

Sommartider, hejhej!

Nu är det härliga tider med sol, härliga färger och dofter i naturen. Glöm inte att stanna upp en stund och njuta av allt du har runt omkring dig, HÄR och NU! Imorgon är det midsommar, då är det härligt att binda en krans av blommor och grönt eller/och ta en sväng om runt midsommarstången.

Varma sommarhälsningar från teamet på Massagekliniken :)


FRISKVÅRDSBIDRAG!

Har du fortfarande friskvårdsbidrag kvar från din arbetsgivare, som du ännu inte utnyttjat i år? Använd det hos oss på Massagekliniken. Har du friskvårdkuponger från ActiWay, Min friskvård eller ansluten till förmånsportalen Benify så går det bra att utnyttja det hos oss. Välkommen att boka tid!


Sommar sommar sommar...Vi har öppet hela sommaren, dock med begränsade öppettider. Så passa på att ta hand om dig själv lite extra på semestern, unna dig massage, ha lata dagar i solstolen, umgås med nära & kära och bara va.


Universal stretch/korkskruven

Här är en av våra favoritövningar, som hjälper dig att öppna upp bröstkorgen och sträcka på de muskler som vi jobbar med framåt, större delen av dygnets vakna timmar.

Rotera överkroppen som en korkskruv, viktigt att böja övre benet så att du kan sätta undre armens hand i knävecket . När du hittat en skön position ligg kvar och andas 4-6 andetag och gör sedan likadant på din andra sida.


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund till oss och för att du har sagt ja tack, till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.