Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Endags-inloggning

Vill du titta närmare på våra livsstilsmaterial för att se hur de kan användas i ert före- byggande och hälsofrämjande arbete skriver du "endags-inloggning" i ämnesraden. 

 

 

Nya material!

Det är mycket upp-och-ner under både pubertet och tonårstiden. För att hjälpa eleverna att förstå och handskas med allt det nya har vi tagit fram två nya material; Pubertet och Tonårshumör och hormoner.

De nya materialen kan ingå i en befintlig prenumeration eller så kan man  få tillgång till endast dessa. Vill ni titta närmare på dem så skicka ett mejl om en endags-inloggning. 

Mentorsbitar

Från och med hösterminens start kommer vi att erbjuda det vi kallar Mentorsbitar. Det är korta och superenkla bitar inom olika områden om vad som påverkar hur eleverna mår och hur det går för dem i skolan.  Mejla om endags-inloggning om ni vill få en förhandstitt på hur de är upplagda.  

 

Popcornhjärna

Fram till och med den 31/5 har ni möjlighet att boka in er på höstens kanske viktigaste och mest aktuella konferens, Popcornhjärnan. Att ständigt bli störd i det man gör av surr, pling, brum och ring ger strukturella förändringar i hjärnan. Det, och mycket annat, kommer barnpsykiatriker Hassan Jaghoory att redogöra för. Han kommer även att klargöra hur inlärningen påverkas av att hoppa mellan saker istället för att koncentrera sig längre stunder på en och samma sak. Läs mer och boka er plats.

Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.