Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett nyhetsbrev från Sollebrunns Betongelement – Juni 2019

Sommar och semester – tid för reflektion

Jag var inne på ämnet reflektion redan i min julhälsning. Handen på hjärtat, visst är det något av en bristvara i våra ständigt uppkopplade liv? Sommar och semester är en utmärkt tid för just reflektion. Ta dig tid att reflektera – det ger ofta nya idéer, lösningar på upplevda problem och ny mental energi.

Läs mer >>


Magnus Ferm – ny försäljningschef på Sollebrunns Betongelement

Efter semestern dyker det upp ett nytt ansikte, en ny personlighet hos Sollebrunns Betongelement – och det är Magnus Ferm. Han tillträder då tjänsten som försäljningschef – även det en ny funktion på företaget.

Läs mer >>


Komplett stomme till äldreboende i Ronneby

För tillfället pågår byggnationen av Projekt Kilen i Ronneby. Kilen är ett större äldreboende och till projektet i fråga ska Sollebrunns Betongelement svara för komplett stomme och montering.

Läs mer >>


För att vi bryr oss...

Andemeningen med vår nya underryckare/pay off – För att vi bryr oss – är att påvisa vår unicitet och vad som särskiljer oss från många andra aktörer i branschen. Att det finns en människa, ett personligt engagemang, bakom den hårda/råa betongen…

Vi tycker också att den sammanfattar alla våra övriga mervärden på ett bra sätt när det till exempel gäller kvalitet, lönsamhet, korta ledtider, hög servicegrad/leveranssäkerhet, ett gott hantverk och en hög kompetens. Likaså vill vi att begreppet ska genomsyra övriga aspekter som mångfald, arbetsmiljö, hållbarhet och att vi tar hand om varandra.

Se gärna vår nya film som sammanfattar vilka vi är och vad vi står för!

 


Semesterstängt veckorna 28-31

Under veckorna 28-31 (8 juli till 2 augusti) stänger vi vår fabrik helt. Vi är åter på plats igen måndag 5 augusti med ordinarie öppettider.

Trevlig sommar!


Sollebrunns Betongelement AB | Magravägen 201 | 441 74 Sollebrunn sollebrunnsbetong.se | info@sollebrunnsbetong.se
Tel. 0322-432 05

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.